FOTO Michelle Obama îşi serbează azi ziua de naştere. Fosta Primă Doamnă a SUA împlineşte 57 de ani

  • Michelle Obama împlineşte astăzi 57 de ani
  • Michelle şi Barak Obama s-au întâlnit la o firmă de avocatură urmând să se căsătorească în 1992
  • Soţia fostului Preşedinte Barak Obama este un model demn de urmat pentru toată activitatea ei
  • Michelle Obama este o sursă de inspiraţie pentru femeile de pe tot mapamondul
2044 afișări
Imaginea articolului FOTO Michelle Obama îşi serbează azi ziua de naştere. Fosta Primă Doamnă a SUA împlineşte 57 de ani

Sărbătorita zilei nu are nevoie de prea multe prezentări, este o sursă de inspiraţie pentru lumea întreagă, o mamă devotată şi una dintre cele mai iubite Prime Doamne ale Americii.

Astăzi, Michelle Obama împlineşte 57 de ani. A intrat în istorie fiind întâia femeie de culoare Primă Doamnă a Statelor Unite, iar cartea pe care a lansat-o după plecarea de la Casa Albă spune toată povestea vieţii ei.

„Să nu-ţi fie frică de eşec. Noi putem face orice. Dacă eu mi-aş fi făcut griji despre cine mă pl cea şi cine credea că sunt drăguţă atunci când eram de vârsta ta, nu aş fi căsătorită cu Preşedintele Statelor Unite”, a spus ea pentru Harper s Bazaar.

Ştii deja că este un model pentru toate acţiunile pe care le-a desfăşurat de-a lungul timpului pentru întreaga umanitate precum campaniile de educaţie alimentară şi de combatere a obezităţii prin mişcare. Însă este o femeie invidiată dar şi admirată şi pentru frumoasa poveste de dragoste pe care o are cu fosul preşedinte Barack Obama, care i-a declarat într-un discurs televizat „ Ai făcut din Casa Albă un loc care aparţine tuturor şi noua generaţie ţinteşte mai sus fiindcă te-au avut pe tine drept model”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici