Michelle Williams spune că nu există reguli la Hollywood

Actriţa Michelle Williams spune că nu există "reguli şi limite" la Hollywood şi crede că e uşor ca cineva să îşi piardă controlul în acest loc, relatează femalefirst.co.uk.

30 afișări
Imaginea articolului Michelle Williams spune că nu există reguli la Hollywood

Michelle Williams spune că nu există reguli la Hollywood (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Williams, care a dorit să se separe din punct de vedere juridic de părinţii ei, la vârsta de 15 ani, pentru a începe mai uşor o carieră de actriţă, a spus că ar fi fost simplu să piardă controlul dacă nu şi-ar fi impus anumite restricţii.

"Nu existau limite, nici reguli. Am făcut greşeli şi am încercat să-mi impun propriile reguli de siguranţă", a declarat ea. "M-am gândit la asta ca la un joc de bowling - lucrurile pe care le voi face şi cele pe care nu le voi face. Chiar dacă am luat nişte curbe periculoase, nu am căzut în prăpastie", a mai spus Williams.

Actriţa în vârstă de 30 de ani, care are o fiică de cinci ani, pe nume Matilda, cu fostul ei logodnic - regretatul Heath Ledger - a considerat că viaţa de la Los Angeles nu i se potrivea şi s-a bucurat când a obţinut un rol în serialul "Cei mai frumoşi ani/ Dawson's Creek", în 1997, şi s-a putut muta astfel în Carolina de Nord.

Michelle Williams a fost nominalizată la Oscar în 2005 pentru rolul din "Brokeback Mountain" şi a jucat în 2009 în thrillerul "Shutter Island", regizat de Martin Scorsese, şi mai recent în "Blue Valentine", rol pentru care a fost nominalizată la Globurile de Aur 2011. Williams urmează să o întruchipeze pe Marilyn Monroe, în pelicula "My Week with Marilyn", în regia lui Simon Curtis, jucând alături de actori precum Kenneth Branagh şi Julia Ormond.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici