Mick Jagger dezvăluie regulile de aur din turneele trupei The Rolling Stones

Mick Jagger, celebrul solist al trupei rock The Rolling Stones, a dezvăluit presei britanice cele două reguli de aur pe care trupa lui le respectă în timp ce se află în turneu, informează thesun.co.uk.

85 afișări
Imaginea articolului Mick Jagger dezvăluie regulile de aur din turneele trupei The Rolling Stones

Mick Jagger dezvăluie regulile de aur din turneele trupei The Rolling Stones (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Solistul Mick Jagger, în vârstă de 65 de ani, a acceptat să vorbească despre celebrele reguli pe care trupa The Rolling Stones le-a impus, de foarte mulţi ani, membrilor echipei, prietenilor şi celorlalte trupe cu care se află în turneu.

"Prima regulă - nu joci la masa de biliard decât dacă ai fost invitat să joci. A doua regulă: nu te atingi niciodată de plăcintă, decât după ce Keith Richard a tăiat prima felie", a explicat Mick Jagger.

Deşi masa de biliard a trupei, care îi însoţeşte întotdeauna pe celebrii rockeri britanici în turneele pe care le susţin, a rămas de multe ori neatinsă, mulţi au căzut testul plăcintei.

În noua lui autobiogragie, intitulată "Demons And Cocktails", fostul baterist al trupei Stereophonics, Stuart Cable, a povestit cum slăbiciunea lui pentru dulciuri aproape a condus la anularea definitivă a unui turneu mondial al trupei sale alături de legendarul grup The Rolling Stones.

Toboşarul galez, în vârstă de 38 de ani, a declarat: "Eram în culise când am văzut plăcinta. Ca un copil entuziasmat în faţa bradului de Crăciun, am tăiat-o şi mi-am pus câteva porţii zdravene în farfurie".

În acel moment, Mick Jagger şi Ronnie Wood au ajuns în culise şi i-au explicat regulile, dar Stuart Cable a crezut că era vorba de o glumă, până în momentul în care managerul trupei Stereophonics a intervenit şi i-a cerut să ducă imediat plăcinta înapoi în bucătărie, pentru a fi preparată din nou.

Stuart Cable a adăugat: "Din fericire, când m-am dus la bucătărie, o cunoşteam pe chelneriţa de la firma de catering. A primit plăcinta înapoi şi a acceptat să o prepare din nou. M-a întrebat uimită: «Nu cunoşteai regulile?»"

"După aceea, ea a început să o aranjeze puţin, i-a pus o garnitură de cartofi fierţi în partea care lipsea şi a făcut-o să arata ca nouă, chiar dacă era puţin mai subţire decât la început", a declarat amuzat toboşarul trupei Stereophonics.

Formaţia The Rolling Stones a susţinut un concert şi în România, în 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici