Mick Jagger vrea să celebreze cea de-a 50-a aniversare a trupei Rolling Stones, fără Keith Richards

Celebrul artist Mick Jagger a mărturisit că ar fi fericit să sărbătorească, anul viitor, împlinirea a 50 de ani de la înfiinţarea trupei The Rolling Stones, fără Keith Richards.

280 afișări
Imaginea articolului Mick Jagger vrea să celebreze cea de-a 50-a aniversare a trupei Rolling Stones, fără Keith Richards

Mick Jagger vrea să celebreze cea de-a 50-a aniversare a trupei Rolling Stones, fără Keith Richards (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jagger s-a distanţat de Keith Richards, după ce chitaristul l-a ironizat în autobiografia sa "Life", informează contactmusic.com.

Pentru a marca împlinirea a 50 de ani de la înfiinţarea trupei, Jagger ar vrea să cânte la Marquee Club, un local londonez, unde formaţia a susţinut primul concert, dar nu intenţionează să îl invite şi pe Richards.

"Poate am putea să ne întoarcem la Marquee ca să primim o plachetă pentru cariera de 50 de ani, în loc să mergem într-un turneu. Asta s-ar putea face, dar, evident, Keith nu poate veni. Charlie Watts (care nu era în formaţie la primul concert, n.r.) poate veni, dar, în mod evident, nu ar primi o plachetă", a declarat Jagger.

Mick Jagger, care alături de Joss Stone, Dave Stewart, Damian Marley şi AR Rahman, a înfiinţat formaţia SuperHeavy, a mai spus că ceilalţi colegi de la Rolling Stones au ascultat toţi albumul noii sale trupe, cu excepţia lui Richards.

"Ronnie a ascultat albumul. Este foarte drăguţ şi încurajator. Lui i-a plăcut foarte mult, mai ales primele piese cu care am început. Şi lui Charlie i-a plăcut. Nu ştiu dacă Keith ascultă atât de multe. Nu ştiu ce ascultă Keith. El zice că ascultă Chuck Berry, dar m-aş mira să fie adevărat", a mai spus Jagger.

Mick Jagger face parte din trupa The Rolling Stones, alături de Ronnie Wood, Charlie Watts şi Keith Richards. Trupa The Rolling Stones a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă pe parcursul ultimelor cinci decenii şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă.

În 2007, formaţia The Rolling Stones a concertat şi în România, pe stadionul Lia Manoliu din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici