Miley Cyrus a dezvăluit de ce a fost concediată din franciza "Hotel Transylvania"

Actriţa americană Miley Cyrus spune că a fost concediată, în 2012, din franciza "Hotel Transylvania", produsă de Sony, după ce au apărut fotografii cu ea mâncând dintr-un tort în formă de penis, pe care i-l cumpărase iubitului său din epocă, actorul Liam Hemsworth, potrivit The Guardian.

3899 afișări
Imaginea articolului Miley Cyrus a dezvăluit de ce a fost concediată din franciza "Hotel Transylvania"

Miley Cyrus a dezvăluit de ce a fost concediată din franciza "Hotel Transylvania"

Informaţia a fost publicată de actriţa şi cântăreaţa americană într-un mesaj pe platforma de micro-blogging Twitter, în care îşi enumera punctele slabe din carieră.

O sursă din cadrul Sony a confirmat informaţia pentru publicaţia specializată The Hollywood Reporter, explicând că şefii companiei de producţie s-au arătat atunci îngrijoraţi de imaginea de rebelă pe care începuse să o afişeze Cyrus, ce devenise celebră iniţial ca star Disney, în producţii dedicate copiilor.

Cyrus a fost concediată din filmul care a dat startul francizei de succes "Hotel Transylvania". Ea urma să dea voce fiicei lui Dracula (Adam Sandler), sarcină preluată ulterior de Selena Gomez.

Cântăreaţa şi actriţa americană Miley Cyrus a devenit cunoscută datorită serialului pentru adolescenţi "Hannah Montana", în care a interpretat rolul principal. De altfel, Miley Cyrus este unul dintre cel mai de succes artişti care s-au lansat în producţiile Disney. Fiica interpretului de muzică country Billy Ray Cyrus, ea şi-a lansat în 2013 cel de-al patrulea album, "Bangerz", care include hituri precum "We Can't Stop" şi "Wrecking Ball", care au fost promovate prin clipuri provocatoare.

În ultimii ani, Miley Cyrus s-a aflat în atenţia presei internaţionale mai degrabă pentru controversele provocate decât pentru cariera sa. Ea a generat noi controverse în 2013, după ce a fumat, în timpul show-ului MTV European Music Awards, transmis în direct la mai multe posturi de televiziune, ceva ce părea să fie o ţigară cu marijuana, după ce a fost premiată la categoria cel mai bun videoclip, pentru piesa "Wrecking Ball". Totodată, dansul ei lasciv şi simularea masturbării alături de Robin Thicke, la gala MTV Video Music Awards, în vara anului 2013, a scandalizat opinia publică internaţională. Miley Cyrus a lansat, de asemenea, o nouă "modă" în showbizul internaţional în 2013 - twerking-ul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici