Miliardarul David Murdock vrea sa ajunga la 125 de ani

La 87 de ani, miliardarul David Murdock se gandeste deja la aniversarea a 125 de primaveri. Nu pare un obiectiv plauzibil, dar milionarul mizeaza sute de milioane de dolari pentru a-si asigura longevitatea.

69 afișări
Imaginea articolului Miliardarul David Murdock vrea sa ajunga la 125 de ani

Miliardarul David Murdock vrea sa ajunga la 125 de ani (Imagine: www.businessmagazin.ro)

Multi si-ar dori poate sa afle secretul longevitatii, cata vreme ar avea sanse sa duca o viata buna pana la o varsta foarte inaintata. Unii recurg la diete drastice sau alte tratamente in incercarea de a-si prelungi viata. Altii, cum este si miliardarul David Murdock, investesc bani grei in tehnologii si centre de cercetare si dezvoltare in acest sens, scrie Daily Mail.

Murdock a pariat 500 de milioane de dolari din averea personala pentru a ajunge la varsta de 125 de ani. Investitia a fost directionata catre un centru de cercetare de ultima ora, care sa demonstreze ca o alimentatie pe paza de plante este raspunsul longevitatii.

Citeşte mai multe despre dorinţa miliardarului David Murdock de trăi 125 de ani pe www.businessmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici