Ministerul de Interne din Taiwan organizează activităţi de "peţit" pentru a stimula natalitatea

Ministerul de Interne din Taiwan a anunţat că va organiza activităţi de "peţit" pentru angajaţii necăsătoriţi din cadrul acestei instituţii, pentru a stimula rata natalităţii din ţară, una dintre cele mai mici din lume.

10 afișări
Imaginea articolului Ministerul de Interne din Taiwan organizează activităţi de "peţit" pentru a stimula natalitatea

Ministerul de Interne din Taiwan organizează activităţi de "peţit" pentru a stimula natalitatea (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Reprezentanţii acestui minister, care coordonează politica demografică din Taiwan, au declarat că astfel de activităţi vor fi organizate cel puţin o dată pe an în instituţiile din subordine, informează news.bbc.co.uk.

Surse din acest minister au sugerat ca departamentele în care există femei celibatare să se asocieze cu departamentele de poliţie, în cadrul cărora există mulţi bărbaţi celibatari.

În 2009, rata natalităţii din Taiwan a fost de 1 nou născut/ femeie, cu mult sub nivelul ratei de înlocuire a populaţiei care este de 2,1:1.

În februarie, autorităţile taiwaneze au anunţat lansarea unui program de finanţare a tratamentelor de fertilitate la care apelează tinerele cupluri, în încercarea de a stimula natalitatea.

În luna martie, acelaşi minister a anunţat că a iniţiat un program naţional de căutare a unui slogan, în cadrul unei campanii de stimulare a natalităţii, şi că va acorda un premiu în bani pentru cea mai bună propunere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici