Misiune de salvare AMEŢITOARE: O femeie rănită, ridicată pe targă de un elicopter al echipelor de intervenţie, a fost învârtită violent în aer | VIDEO

Femeia, o excursionistă în vârstă de 74 de ani, a fost aşezată pe targă pentru a fi ridicată în interiorul elicopterului, dar aceasta a început să se învârtă cu putere în timp ce se balansa în aer, transmite Huffington Post.

1894 afișări
Imaginea articolului Misiune de salvare AMEŢITOARE: O femeie rănită, ridicată pe targă de un elicopter al echipelor de intervenţie, a fost învârtită violent în aer | VIDEO

O femeie se invarte puternic în timpul operaţiunii de salvare cu elicopterul

Imaginile arată cum targa se învârte cu o viteză uimitoare. Autorităţile anunţă că femeia a suferit „stări de ameţeală şi de greaţă”, dar, din fericire, nu a suferit „efecte grave” din cauza incidentului, scrie Huffington Post.

Şeful Departamentului de Pompieri din Phoenix, Bobby Dubnow, spune că „informările de la spital dezvăluie că nu a suferit alte simptome sau efecte grave de pe urma incidentului”.

Pilotul Paul Apolinar spune că în ultimii şase ani, departamentul a efectuat 210 de intervenţii montane, pe lângă alte sute de intervenţii de antrenament, acesta afirmând că acest incident a mai avut loc doar de două ori. „Uneori, dacă ne aflăm într-un defileu şi vântul bate cu putere, acest lucru se poate întâmpla”, declară Apolinar.

„Nu este un incident des întâlnit, dar uneori se întâmplă. Totuşi, noi suntem antrenaţi pentru aşa ceva”, adaugă pilotul.

Piloţii au încercat să coboare targa, fapt ce a încetinit puterea cu care se învârtea aceasta, dar în momentul în care au ridicat-o a doua oară, targa a început să se învârtă din nou. În cele din urmă, piloţii au reuşit să transporte victima la spital. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici