Mitt Romney a cântat o melodie la un miting electoral înaintea alegerilor din Florida - VIDEO

Mitt Romney era atât de destins luni seara, cu câteva ore înaintea alegerilor primare din Florida la care este favorit, încât a început să cânte a capella în cadrul unei întâlniri cu pensionarii în The Villages, în centrul statului.

122 afișări
Imaginea articolului Mitt Romney a cântat o melodie la un miting electoral înaintea alegerilor din Florida - VIDEO

Mitt Romney (Imagine: Mediafax foto/AFP)

În jeanşi, sacou bleumarin, cămaşă şi fără cravată, Romney a evocat, aşa cum face adeseori, cântecul "America the beautiful", povestind amintiri din copilăria sa, şi a întrebat publicul format din aproximativ 300 de persoane dacă ştie acest cântec.

"Îmi place acest cântec", a adăugat el, după care a început să cânte brusc un cuplet.

Cu vocea puţin nesigură, Romney a cântat destul de corect, chiar dacă nu a demonstrat talentul preşedintelui Barack Obama, care a cântat la o reuniune pentru strângerea de fonduri la New York, la 19 ianuarie.

Dar eforturile sale au fost salutate cu aplauze.

"Iubesc această ţară", a declarat ulterior fostul guvernator de Massachusetts.

El este considerat favorit la alegerile primare din Florida, unde alegătorii republicani sunt chemaţi să desemneze candidatul care să îl înfrunte pe Barack Obama la prezidenţialele din noiembrie.

Un alt semn al detensionării în tabăra lui Romney, singurul şi ultimul miting electoral al acestuia prevăzut pentru marţi dimineaţa a fost anulat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici