Modul inedit prin care o fetiţă a ajutat peste 100 de copii să-şi plătească datoriile la cantina şcolii

O fetiţă în vârstă de 5 ani, din USA, California a ajutat peste 100 de copii de la şcoala pe care o frecventează să-şi plătească datoriile la cantina şcolii

474 afișări
Imaginea articolului Modul inedit prin care o fetiţă a ajutat peste 100 de copii să-şi plătească datoriile la cantina şcolii

Sursa FOTO: Twitter @1007sandiego

Katelyn Hardee, în vârstă de 5 ani din USA, California a găsit o metodă întreprinzătoare de a plăti datoriile la cantina şcolii a peste 100 de copii din şcoala ei, relatează CNN

Copila care este încă la gradiniţă a auzit din întâmplare pe unul dintre părinţii unui coleg că nu va putea achita costurile unui program afterschool.

Mama fetiţei i-a explicat că nu toţi oameni au parte de mijloace financiare necesare şi că trebuie să fie recunoscătoare şi să dăruiască atunci când poate.

Katelyn a hotărât să ajute copiii care au probleme cauzate de lipsa banilor aşa că a pus un stand cu vânzare de ciocolată caldă, cidru şi prăjituri. 

Într-o singură Duminică, copila a strâns 80 de dolari din vânzări, iar banii i-a donat pentru a acoperi datoriile la cantina şcolii a 123 de copii. 

Iniţiativa micuţei Katelyn a inspirat alţi elevii şi personalul şcolii să organizeze standuri cu vânzare în fiecare Sâmbătă, iar fondurile să fie donate copiilor care nu-şi pot acoperi cheltuielile la cantină.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici