Mogulul hip hop Suge Knight a omorât un bărbat într-un accident auto

Mogulul hip-hop Suge Knight s-a predat autorităţilor americane, la o secţie de poliţie din California, după ce a fost implicat într-o bătaie în urma căreia l-a călcat cu maşina pe un prieten de-ai săi, care a murit, iar rapperul a părăsit iniţial locul accidentului.

238 afișări
Imaginea articolului Mogulul hip hop Suge Knight a omorât un bărbat într-un accident auto

Mogulul hip hop Suge Knight a omorât un bărbat într-un accident auto - presă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În urma accidentului o altă persoană a fost rănită, potrivit contactmusic.com.

Potrivit ABC7 Eyewitness News, Marion Suge Knight a fost văzut, joi noapte, intrând într-o secţie de poliţie din West Hollywood, la câteva ore după ce maşina pe care o conducea a lovit un bărbat, pe care l-a omorât. Victima s-a dovedit a fi Terry Carter, prieten al lui Knight, cu care producătorul muzical mersese joi seară pe un platou de filmare din Compton, California.

Potrivit unui martor ocular, Suge Knight ar fi fost provocat de doi bărbaţi de pe platoul de filmare şi astfel ar fi izbucnit un scandal. Terry Carter a fost lovit de maşina lui Knight în momentul în care acesta era în spatele vehiculului, iar Knight a condus maşina în marşarier.

Un al doilea bărbat, actorul Cle Sloan a fost rănit în incident, dar viaţa sa nu a fost pusă în pericol.

James Blatt, avocatul lui Suge Knght, a declarat anterior predării producătorului muzical, că acesta încerca să scape de cei doi bărbaţi care l-ar fi atacat,  în momentul în care accidentul a avut loc.

"Suntem încrezători că, odată ce ancheta se va fi terminat, (Suge Knight, n.r.) va fi exonerat de orice vină. Era pe punctul de a fi agresat fizic de doi bărbaţi şi în efortul de a scăpa a lovit, din nefericire, doi bărbaţi. Era în maşină şi încerca să fugă", a spus avocatul.

Locotenentul John Corina, de la biroul şerifului districtului Los Angeles, a declarat că primele informaţii arată că victimele accidentului au fost lovite de maşină de două ori.

"S-ar părea că maşina a mers cu spatele, a lovit victimele, apoi a mers înainte şi le-a lovit din nou. Oamenii cu care am vorbit au spus că părea că totul a fost intenţionat", a spus John Corina.

Evenimentele au avut loc joi, pe platoul de filmare al unei producţii în care sunt implicaţi Ice-Cube şi Dr. Dre, în Compton, California.

Incidentul în care a fost implicat Suge Knight vine după ce în luna august mogulul hip hop a fost împuşcat de şase ori în timpul unei petreceri organizate de Chris Brown, înainte de gala MTV Video Music Awards. O lună mai târziu, Knight a fost arestat şi pus sub acuzare pentru furtul unei camere video a unui fotograf de celebrităţi din Beverly Hills.

Suge Knight, al cărui nume real este Marion Hugh Knight, Jr., este cofondator al Death Row Records, o casă de discuri care a produs majoritatea hiturilor rap din anii 1990, pentru artişti ca Tupac Shakur, Dr. Dre şi Snoop Dogg.

Imperiul muzical al lui Knight a început să se destrame, însă, la mijlocul anilor 1990, după ce a făcut închisoare pentru încălcarea termenilor eliberării condiţionate, Tupac a fost ucis, iar Dr. Dre a părăsit compania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici