MOMENT STÂNJENITOR: Justin Bieber, protagonistul unui incident pe scenă - VIDEO

Provoacă isterie peste tot unde apare, însă se pare că tocmai el a căzut victimă stresului de a fi vedetă mondială la 18 ani. Justin Bieber a fost protagonistul unui incident mai puţin obişnuit în timpul primului concert din noul său turneu - Believe, sâmbătă seară.

1676 afișări
Imaginea articolului MOMENT STÂNJENITOR: Justin Bieber, protagonistul unui incident pe scenă - VIDEO

Justin Bieber (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Site-ul TZM a dat publicităţii, duminică, o înregistrare în care Justin Bieber vomită chiar pe scenă în timpul concertului, fără însă ca muzica şi dansatorii săi să se oprească, informează Daily Mail.

În timp ce interpreta melodia Out of Town Girl, cântăreţului i s-a făcut rău. El s-a întors cu spatele la public şi a vomitat chiar pe scenă. Ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, spectacolul a continuat, Justin Bieber revenind rapid în faţa fanilor.

"Mă veţi iubi în continuare chiar dacă mi s-a făcut rău pe scenă?", şi-a întrebat Bieber fanii, atunci cand şi-a reluat spectacolul.

Cântăreţul a recunoscut pe Twitter că i s-a făcut rău, spunând "Laptele nu a fost, probabil, cea mai bună alegere" şi că speră să-şi revină până la următorul spectacol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici