Momente dificile pentru Olivia Newton-John: Sora ei a fost diagnosticată cu cancer. Decizia starului din "Grease" după vestea "foarte rea" primită

Starul din Grease, Olivia Newton-John, trece prin momente grele la vârsta de 64 de ani, sora ei, Rona, fiind diagnosticată cu cancer la creier.

12524 afișări
Imaginea articolului Momente dificile pentru Olivia Newton-John: Sora ei a fost diagnosticată cu cancer. Decizia starului din "Grease" după vestea "foarte rea" primită

Olivia Newton-John (Imagine: Hepta)

Vestea rea a determinat-o pe Olivia Newton-John să îşi amâne concertele plănuite în Las Vegas, relatează dailymail.co.uk.

"Am primit recent vestea foarte rea că frumoasa mea soră, Rona, a fost diagnosticată cu cancer", a declarat Olivia Newton-John. "Am decis să îmi amân concertele din Las Vegas pentru a petrece timp cu ea şi cu familia noastră", a mai precizat starul.

Olivia Newton-John a fost la rândul ei bolnavă de cancer, fiind vindecată după ce a fost diagnosticată cu cancer la sân. "Având în vedere că şi eu, ca mulţi alţii, am suferit de cancer, ştiu cât de importante sunt dragostea şi sprijinul familiei în această călătorie care începe pentru sora mea", a  mai spus ea.

Rona Newton-John (69 de ani) este şi ea actriţă, ca şi sora sa. Ea a fost căsătorită cu un actor din "Grease", Jeff Conaway, între anii 1980 şi 1985, cu care are un fiu, Emerson (38 de ani).

Olivia Newton-John, actriţă şi cântăreaţă, a devenit celebră datorită rolului din musical-ul "Grease" (1978), în care a interpretat rolul principal, alături de John Travolta. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici