Momentul în care Chris Martin se ceartă cu fanii Coldplay. Cum au reuşit să-l enerveze pe solist: „Nu ţipa la mine!” - VIDEO

Chris Martin, solistul trupei Coldplay a fost filmat în timp ce se ceartă cu fanii, după un concert. ”Nu ţipa la mine!”, explica muzicianul nervos, arată Smart Radio, păstrând un loc special pentru muzica britanicilor în playlistul zilei.

1200 afișări
Imaginea articolului Momentul în care Chris Martin se ceartă cu fanii Coldplay. Cum au reuşit să-l enerveze pe solist: „Nu ţipa la mine!” - VIDEO

Sursa FOTO: Profimedia Images

Chris Martin solistul trupei Coldplay a fost surprins într-o înregistrare video în timp ce îşi vărsa nervii în faţa unui unui grup de fani care l-au aşteptat în faţa teatrului Hollywood Palladium după un spectacol.

Fanii l-au întâmpinat pe Chris Martin după concertul caritabil pe care trupa sa l-a susţinut în Los Angeles. Oamenii încercau să obţină autograful muzicianului.

Martin le-a spus fanilor că sunt prea agresivi, şi să înveţe mai întâi să roage frumos: "hai să ne tratăm cu decenţă unul pe celălalt, oricum toate autografele astea ajung pe eBay", a mai spus Chris Martin.

Trupa Coldplay a fost formată în Londra, în 1998, şi îi are componenţă pe solistul Chris Martin, chitaristul Jonny Buckland, basistul Guy Berryman şi bateristul Will Champion. Coldplay s-a bucurat de succes internaţional începând din anul 2000, odată cu lansarea single-ului "Yellow", de pe albumul "Parachutes", ce a fost nominalizat pentru Mercury Prize. Grupul este cunoscut pentru piese precum "In My Place", "The Scientist", "Clocks", "Speed of Sound", "Viva La Vida" şi "Paradise". De-a lungul carierei, trupa a primit numeroase distincţii, printre care se numără nouă premii Brit, şapte Grammy şi şase MTV Video Music Awards.

Piesele Coldplay se regăsesc în playlistul Smart Radio. Ascultă Smart Radio AICI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici