Monica Columbeanu va prezenta Balul Operei de la Cluj

Monica Columbeanu a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că este o onoare pentru ea să prezinte Balul Operei de la Cluj, care va avea loc sâmbătă, de la ora 19.00, oraşul în care a debutat şi s-a consacrat ca manechin, evenimentul cultural urmând să fie deschis cu focuri de artificii.

82 afișări
Imaginea articolului Monica Columbeanu va prezenta Balul Operei de la Cluj

Monica Columbeanu va prezenta Balul Operei de la Cluj (Imagine: Gabriel Petrescu - Mediafax Foto)

Monica Columbeanu a declarat, vineri, la Cluj-Napoca, că revine cu plăcere în oraşul în care a început ascensiunea sa în modelling.

"Este o mare plăcere să vin la Cluj, aici am debutat şi am început să mă consacrez, este o onoare pentru mine să fiu amfitrioana balului. Mâine (sâmbătă, n.r.) este ziua fetiţei mele, vom sărbători ziua ei prin muncă, îmi place să cred că acest bal a fost organizat pentru ea, e primul bal din viaţa ei şi îl va ţine minte", a spus Monica Columbeanu.

Ea a adăugat că, pe lângă prezentarea spectacolului, va fi şi model, prezentând haine din colecţia lui Cătălin Botezatu, Aura Dumitru şi Magic Woman. În timpul în care Monica Columbeanu va prezenta ţinutele, Anca Ţurcaşiu va avea rol de gazdă a evenimentului.

Loredana Florea, de la firma care va realiza decorurile florale, a declarat, în aceeaşi conferinţă de presă, că aranjamentele, care au costat peste şapte mii de euro, vor aduce la Cluj parfumul şi ambianţa de la Viena.

"Conceptul, decorul şi florile vin din Viena şi se fac în funcţie de arhitectura clădirii. Culorile decorurilor vor fi roşu, auriu şi alb", a spus Florea.

La rândul său, organizatorul Matei Miko a declarat că momentul covorului roşu va fi deschis de sosirea "Seniorilor Cetăţii".

"Nu este vorba de oameni în vârstă. Titlul de «Seniorii Cetăţii» vine de la ideea performanţă în domeniul lor. Printre seniori se afla şi Ionel Haiduc, preşedintele Academiei Române, profesori, artişti, oameni de cultură. Seniorii vor sta în primele locuri din sală şi li se vor decerna medalii", a declarat Miko.

Conform acestuia, la bal va fi prezent şi primarul de Monaco, Georges Marsan.

Balul Operei va avea loc sâmbătă, de la ora 19.00, la Opera Naţională Română din Cluj-Napoca, şi va debuta cu focuri de artificii. Aceasta este cea de-a XIV-a ediţie a Marelui Bal al Operei, cel mai important eveniment monden, devenit tradiţie, la Cluj-Napoca.

"Evenimentul propune crearea unui perimetru select, care să prilejuiască an de an întâlnirea seniorilor cetăţii cu elitele vieţii economice, culturale şi politice, a căror efort conjugat să ducă la dezvoltarea, bunăstarea şi excelenţa în educaţie, cultură, artă şi civilizaţie a întregii comunităţi", a spus organizatorul Matei Miko.

Opera Naţională Română din Cluj va oferi cu această ocazie un spectacol de gală în premieră, cu selecţiuni din creaţia compozitorului Giacomo Puccini, urmat de tradiţionala decernare a Trofeelor Lya Hubic, a Premiului Mecena, precum şi de emoţionantul moment dedicat "Seniorilor cetăţii".

Spectacolul va continua cu prezentările unor colecţii haute-couture 2008, aparţinând creatorilor Cătălin Botezatu, Aura Dumitru şi unor case de modă precum Magic Woman, Amas Atelier, Lany's.

În cadrul acestei gale de modă se vor desemna titlurile de Miss şi Top Model Transilvania Fashion.

După Marele Bufet al Balului Operei, amfitrionii Ricky Dandel, Monica Columbeanu, Anca Ţurcaşiu şi muzicieni de talie internaţională, precum, Flavius Teodosiu, Deborah Woodson şi Ron White, vor susţine un program de entertainment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici