Monica Pop: Am fost propriul nutriţionist şi am slăbit 37 de kilograme

Fără sport sau diete complicate, ci doar o ceaşcă de cafea neîndulcită timp de nouă zile, aşa a început lupta cu kilogramele în plus prof. dr. Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din Capitală. Medicul a declarat pentru Gândul că în fiecare an îşi propunea ca de la 1 ianuarie să se apuce de slăbit.

4605 afișări
Imaginea articolului Monica Pop: Am fost propriul nutriţionist şi am slăbit 37 de kilograme

Monica Pop: Am fost propriul nutriţionist şi am slăbit 37 de kilograme (Imagine: www.gandul.info)

"Într-o zi am apelat la un mic artificiu: mi-am cumpărat o bluză cu câteva numere mai mici, în care eram conştientă că nu intru, iar apoi timp de nouă zile nu am mâncat absolut nimic, beam doar o ceaşcă de cafea fără zahăr dimineaţa. Pe parcursul zilei, beam apă, atât cât îmi cerea organismul. După această perioadă bluza cumpărată îmi era largă", povesteşte prof. dr. Pop.

După perioada de înfometare, medicului i s-a făcut rău. "Apoi, am început să mănânc. Am luat două înghiţituri, după care m-a sunat o prietenă de-a mea şi am vorbit în jur de 20 - 30 de minute. Şi când m-am întors la mâncare, deja se instalase starea de saţietate", spune Monica Pop.

Citeşte mai multe despre cum a slăbit Monica Pop pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici