Video „Monstrul” din Dunăre. Un morun gigant, de 140 de kilograme, prins de pescari, a fost eliberat de poliţiştii tulceni

  • Un sturion din specia morun de 140 de kilograme a fost eliberat în apă de poliţiştii de frontieră din judeţul Tulcea.
  • Acesta fusese prins de doi pescari care doreau să-l vândă.
  • Cei doi bărbaţi sunt cercetaţi.
6856 afișări

Incidentul a avut loc joi, în apropierea localităţii Grindu din judeţul Tulcea. Poliţiştii de frontieră au găsit într-o căruţă un morun de 140 de kilograme. Peştele a fost confiscat şi eliberat în Dunăre.

„În urma controlului, poliţiştii de frontieră au descoperit, în atelaj, un sturion din specia morun, în stare vie, având greutatea de 140 kilograme şi o lungime de peste 2,50 metri. Cei doi bărbaţi au declarat că, au pescuit peştele în fluviul Dunărea şi intenţionau să-l comercializeze. Peştele a fost redat mediului natural în prezenţa reprezentanţilor Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură, a poliţiştilor de frontieră şi a unuia dintre suspecţi”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei de Frontieră.

Acum poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea, transportul sau comercializarea sturionilor capturaţi pe teritoriul României din habitatele piscicole naturale, precum şi a produselor şi subproduselor obţinute din aceştia, fără respectarea prevederilor legale în vigoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici