MOTIVELE pentru care putem alege Londra ca destinaţie de vacanţă

Londra va rămâne întotdeauna unul dintre cele mai frumoase oraşe din Europa. Răzvan Pascu, consultant în turism, spune pentru Gândul care sunt locurile pe care nu trebuie să le ratezi în prima ta călătorie în Anglia.

457 afișări
Imaginea articolului MOTIVELE pentru care putem alege Londra ca destinaţie de vacanţă

MOTIVELE pentru care putem alege Londra ca destinaţie de vacanţă (Imagine: Shutterstock)

1. Hotelurile de 3 şi 4 stele unde poţi locui în această perioadă

Principalul element ce dictează în orice vacanţă la Londra este bugetul. Londra este cunoscută ca fiind una dintre cele mai scumpe destinaţii europene şi acest laitmotiv se aplică şi în cazul opţiunii alese pentru cazare. Variantele ar fi cazare mai scumpă în centru şi investiţie mai mică în transportul în comun sau cazare mai ieftină la periferie şi buget mai mare pentru transportul în comun, plus timp pierdut pe transport. Dacă ar fi să fac câteva propuneri de cazare, aş începe cu o căutare în detaliu pe Airbnb (mai ales dacă e vorba de un grup mai mare de turişti) sau printre hotelurile disponibile în zona turistică. S-ar putea ca această variantă să fie cea mai eficientă din punctul de vedere al bugetului.

2. Bugetul pentru cinci zile de cazare

Pentru o vacanţă de 5 zile / 4 nopti, aş estima doar costul cazării pentru două persoane,  aproximativ 500 euro (şi aceasta este estimarea optimistă).

Citeşte continaurea pe Gândul.info.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici