"Mumia 3", lider în box office-ul românesc (Galerie Video)

"Mumia: Mormântul Împăratului Dragon/ The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor", cel de-al treilea film din seria "Mumia", a fost lider în box office-ul românesc săptămâna trecută, încă de la premieră, cu încasări de 349.160 de lei, informează Agenţia Champions.

235 afișări
Imaginea articolului "Mumia 3", lider în box office-ul românesc (Galerie Video)

"Mumia 3", lider în box office-ul românesc

"Mumia: Mormântul Împăratului Dragon", cu Brendan Fraser şi Jet Li în rolurile principale, s-a clasat pe locul trei în box office-ul nord-american, la sfârşitul săptămânii trecute, cu încasări de peste 16 milioane de dolari.

În România, pelicula a adus în cinematografe un număr de 19.748 spectatori. În regia lui Rob Cohen, "Mumia 3" prezintă aventurile lui Rick O'Connell, care de data aceasta trebuie să lupte împotriva mumiei împăratului chinez Qin Shi Huang.

Pe locul al doilea în box office-ul românesc s-a clasat liderul de acum două săptămâni, comedia "Nu te pune cu Zohan/ You Don't Mess With the Zohan", care a avut încasări de 159.835 de lei şi a fost vizionat de 11.081 de spectatori.

Regizată de Dennis Dugan, cu Adam Sandler în rol principal, pelicula are ca subiect aventurile unui agent al Mossad-ului, al cărui vis este să devină hairstylist. Astfel, Zohan îşi înscenează moartea şi pleacă la New York pentru a-şi urma visul.

Pelicula care se află pe locul al treilea în clasamentul celor mai de succes filme ale tuturor timpurilor, "Cavalerul Negru/ The Dark Knight" de Cristopher Nolan, s-a clasat pe poziţia a treia în box office-ul românesc, fiind în coborâre.

Pelicula din seria "Batman", care îi are în rolurile principale pe regretatul Heath Ledger (Joker) şi pe Christian Bale în rolul eroului oraşului Gotham, a avut săptămâna trecută încasări de 177.712 lei şi un număr de 12.084 de spectatori.

Filmul de animaţie "Kung Fu Panda" s-a clasat pe locul al patrulea în box office-ul românesc, cu încasări de 72.145 lei şi un număr de 4.889 de spectatori.

"Kung Fu Panda" spune povestea lui Po, un urs plinuţ, care toată viaţa şi-a dorit să fie maestru kung fu, dar pe care nu îl ajută condiţia fizică. Totuşi, Po realizează că, de fapt, el este un adevărat erou, când trebuie să îi salveze pe cei dragi din ghearele unui luptător malefic.

Pe locul al cincilea s-a clasat comedia romantică "Mireasa e iubita mea!/ Made of Honor", cu încasări de 54.662 lei şi 3.785 de spectatori. Filmul este regizat de Paul Weiland şi îi are în rolurile principale pe Michelle Monaghan şi Patrick Dempsey.

Weekend-ul trecut (8 - 10 august), cinematografele româneşti au avut încasări totale de 687.693 de lei şi un număr de 40.998 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici