"Musafirul" nepoftit din fotografiile de la nunta regală - FOTO

În fotografiile oficiale ale nunţii dintre prinţul William şi Kate Middleton, care au fost date publicităţii de Casa Regală după eveniment, se poate vedea un "musafir" nepoftit.

5101 afișări
Imaginea articolului "Musafirul" nepoftit din fotografiile de la nunta regală - FOTO

"Musafirul" nepoftit din fotografiile de la nunta regală

Eliza Lopez, nepoata în vârstă de 3 ani a Camillei, ducesa de Cornwall, a zâmbit în fotografiile oficiale datorită unei jucării cumpărate de prinţul Harry. Fetiţa a ţinut în mână tot timpul un "vierme" roz, o jucărie cauciucată pentru copii, scrie dailymail.co.uk.

Ducesa de Cornwall a dezvăluit după eveniment că a fost îngrijorată de modul în care ar fi reacţionat Eliza la toată agitaţia evenimentului, aşa că prinţul Harry a cumpărat jucăria special pentru fetiţă.

Atunci când Eliza a părut speriată de mulţime pe drumul de la catedrala Westminster către Palatul Buckingham, prinţul Harry i-a dat jucăria în valoare de o liră pentru a o face să râdă. Se pare că "viermele" a fost pe placul Elizei, care nu a mai vrut să lase jucăria din mână, nici măcar pentru fotografiile oficiale.

Deşi fotografiile realizate de Hugo Burnand au făcut înconjurul lumii, se pare că nimeni nu a observat "musafirul" nepoftit, pentru a îl elimina.

Camilla, soţia prinţului Charles, a fost amuzată de întâmplare.

"A fost cel mai amuzant lucru. Nu îmi vine să cred că nimeni nu a obsevat viermele. Vă vine să credeţi? Se ţinea de degetul meu, iar în cealaltă mână ţinea viermele de jucărie", a declarat Camilla, bunica fetiţei.

Prinţul William şi Kate Middleton s-au căsătorit pe 29 aprilie la catedrala Westminster, evenimentul având o audienţă globală estimată la circa 2 miliarde de oameni şi atrăgând aproximativ un milion de persoane pe străzile Londrei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici