Naomi Campbell, prea bătrână pentru Hamilton

Pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton, vicecampion mondial în acest an, a declarat că nu este interesat să aibă o relaţie cu Naomi Campbell deoarece supermodelul este prea în vârstă pentru el, informează Sunday Mirror.

1 afișare
Imaginea articolului Naomi Campbell, prea bătrână pentru Hamilton

Naomi Campbell, prea bătrână pentru Hamilton

Hamilton, în vârstă de 22 de ani, a fost văzut de mai multe ori în public împreună cu Naomi Campbell, care are 37 de ani.

"Cu siguranţă nu este nimic între mine şi Naomi. Ea este pentru mine ca o soră mai mare. Şi oricum, este mult prea în vârstă pentru mine", a spus pilotul britanic.

"Sunt singur, probabil caut în continuare femeia potrivită. Dar nu sunt stresat din această cauză, am o grămadă de lucruri de făcut", a precizat Hamilton.

Lewis Hamilton şi Naomi Campbell s-au cunoscut în luna septembrie, la un eveniment organizat de revista GQ, la care au avut locuri alăturate şi supermodelul i-a înmânat pilotului un premiu. După eveniment, cei doi au luat cina la restaurantul londonez Shanghai Blues. "Sunt aici pentru Lewis - el este pentru mine bărbatul anului. Are totul", a afirmat atunci Naomi Campbell.

La câteva săptămâni după ce s-au cunoscut, Campbell l-a susţinut pe Hamilton la Marele Premiu al Braziliei. De asemenea, în urmă cu două săptămâni cei doi au plecat împreună de la un eveniment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici