Naomi Campbell şi-a petrecut ziua de naştere la Cannes, cu Jennifer Lopez şi Mary J. Blige

Naomi Campbell şi-a petrecut ziua de naştere la Cannes, cu Jennifer Lopez şi Mary J. Blige, la petrecere concertând, timp de 45 de minute, membrii trupei Black Eyed Peas, informează contactmusic.com.

79 afișări
Imaginea articolului Naomi Campbell şi-a petrecut ziua de naştere la Cannes, cu Jennifer Lopez şi Mary J. Blige

Naomi Campbell şi-a petrecut ziua de naştere la Cannes, cu Jennifer Lopez şi Mary J. Blige (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Petrecerea dată pentru cea de-a 40-a aniversare a lui Campbell a fost organizată la Hotel du Cap de către prietenul milionar al vedetei, Vladislav Doronin.

"Naomi s-a bucurat de fiecare minut al petrecereii. A avut atât de multă energie şi a dansat toată noaptea. A părut mai degrabă petrecerea cuiva care face 20 de ani", a declarat o sursă.

Printre oaspeţi s-au numărat Grace Jones şi Eva Herzigova.

În timpul petrecerii, Vladislav Doronin, care i-a trimis lui Campbell 40 de trandafiri albi, a spus că iubita sa este "o femeie sălbatică", faţă de care are "o iubire mare".

De asemenea, prietenii lui Naomii Campbell care nu au putut veni la petrecere i-au trimis acesteia mesaje video. Printre aceştia s-au numărat P. Diddy şi modelul Tyson.

Oaspeţilor li s-a oferit o cină specială, alături de două cocktailuri special create pentru eveniment - "Campbelltini" şi "Naomito" -, iar pentru desert a fost servit tort de ciocolată.

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute şi mai bine plătite top modele din lume şi a lucrat pentru mari creatori de modă precum Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana. A fost primul manechin de culoare care a apărut pe coperta revistei Time Magazine şi în ediţiile franceze şi britanice ale revistei Vogue.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici