NASA, despre teoria conspiraţiei potrivit căreia SFÂRŞITUL LUMII vine pe 23 septembrie 2017

Diverşi oameni prezic că sfârşitul lumii va veni pe 23 septembrie 2017, când o altă planetă va intra în coliziune cu Pământul . Planteta despre care se vorbeste, Niburu, nu există, aşa că nu va exista nicio ciocnire, anunţă NASA, pe site-ul www.nasa.gov, publicând o actualizare recentă cu privire la această teorie.

17292 afișări
Imaginea articolului NASA, despre teoria conspiraţiei potrivit căreia SFÂRŞITUL LUMII vine pe 23 septembrie 2017

NASA, despre teoria conspiraţiei potrivit căreia sfârşitul lumii vine pe 23 septembrie 2017

Cei de la NASA au infirmat teoria cunoscută drept "mişcarea apocaliptică Nibiru" şi în 2012. 

Unul dintre susţinătorii cei mai înfocaţi ai acestei teorii este David Meade, "astrolog amator şi numerolog creştin", dar şi "specialist în cercetare şi investigaţii", care a studiat alinierea planetelor în comparaţie cu unele versete din Biblie, această analiză conducându-l la aceste predicţii, scrie Washington Post.

Meade crede că Apocalipsa va începe pe 23 septembrie, cu un semn măreţ din Rai, despre care este scris în Biblie şi care se corelează, aparent, cu răsăritul lunii la baza Constelaţiei Fecioarei. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici