Natalie Cole spune că Amy Winehouse nu merita premiile Grammy

Cântăreaţa americană Natalie Cole este de părere că acordarea a cinci premii Grammy turbulentei cântăreţe britanice Amy Winehouse constituie un "exemplu prost" dat tinerilor muzicieni.

2 afișări
Imaginea articolului Natalie Cole spune că Amy Winehouse nu merita premiile Grammy

Natalie Cole spune că Amy Winehouse nu merita premiile Grammy (Foto People)

"Nu cred că ar fi trebuit să câştige (...) acest lucru constituie un "exemplu negativ" pentru tinerii care vor să facă muzică, pentru cei care încearcă să o facă în mod corect şi se comportă frumos", a declarat Natalie Cole, care a participat la gala premiilor Grammy, duminică, la Los Angeles, citată de revista People.

Winehouse, în vârstă de 24 de ani, a câştigat cele mai importante cinci premii, pentru cea mai bună înregistrare şi cel mai bun cântec - "Rehab" -, revelaţia anului, cea mai bună artistă pop solo şi cel mai bun album pop - "Back to Black", cu care a devenit celebră la nivel internaţional.

Însă cântăreaţa cu o voce excepţională este, de asemenea, cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinţa de automutilare, anorexie şi bulimie. De altfel, în prezent, cântăreaţa urmează o cură de dezintoxicare. Amy Winehouse a mai efectuat deja câteva cure scurte de dezintoxicare, de doar câteva zile: în august 2007, în septembrie şi apoi în noiembrie.

Natalie Cole, în vârstă de 58 de ani, fiica celebrului cântăreţ Nat King Cole, a continuat: "Ar trebui să nu mai premiem persoanele cu comportament negativ (...) ea (Amy Winehouse, n.r.) trebuie să-şi revină (...) este o chestiune de disciplină şi de muncă".

Natalie Cole a avut ea însăşi probleme legate de consumul de droguri, despre care a vorbit în autobiografia sa, "Un înger pe umărul meu" (2000).

Cântăreaţa a deplâns faptul că recompensele acordate, duminică, de industria muzicală, nu au fost atribuite unor staruri ale stilului R'n'B ca Beyoncé sau Rihanna, "care sunt nişte persoane ce trebuie încurajate".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici