Nick Cave îşi va lansa al doilea roman, în septembrie

Muzicianul australian Nick Cave îşi va lansa cel de-al doilea roman, intitulat "The Death of Bunny Munro", pe 8 septembrie, la editura Faber and Faber, informează nme.com.

9 afișări
Imaginea articolului Nick Cave îşi va lansa al doilea roman, în septembrie

Nick Cave îşi va lansa al doilea roman, în septembrie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Lansarea acestui roman va coincide cu reeditarea primului volum scris de Nick Cave, intitulat "And the Ass Saw the Angel", care a fost lansat în 1989.

Romanul "The Death of Bunny Munro" prezintă povestea unui agent comercial care vinde produse cosmetice soţiilor casnice din oraşele de pe coasta sudică a Marii Britanii. După sinuciderea soţiei sale, bărbatul decide să plece într-o călătorie cu fiul său, în vârstă de nouă ani.

Noul roman reprezintă cel mai recent proiect din cariera complexă a artistului Nick Cave, autor de spectacole de musical şi al scenariului filmului "The Proposition" (2006).

Nick Cave, în vârstă de 51 de ani, este muzician, compozitor, romancier, scenarist, pictor şi, ocazional, actor. El este cunoscut pentru succesul avut împreună cu formaţia lui, Nick Cave and the Bad Seeds, înfiinţată în 1984, care a câştigat admiraţia criticilor de specialitate datorită fascinaţiei membrilor trupei pentru rădăcinile muzicii americane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici