Nick Gordon, găsit responsabil legal de moartea lui Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston

Instanţa din Georgia a hotărât că rapperul Nick Gordon este responsabil legal de moartea prietenei sale Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston şi Bobby Brown,care a murit în iulie 2015,la 22 de ani, după ce a stat 6 luni în comă indusă,fiind găsită fără puls într-o cadă de baie,conform CNN.

4371 afișări
Imaginea articolului Nick Gordon, găsit responsabil legal de moartea lui Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston

Nick Gordon, găsit responsabil legal de moartea lui Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

Nick Gordon a fost găsit responsabil din punct de vedere legal de moartea lui Bobbi Kristina Brown.

Gordon nu s-a prezentat vineri, la o audiere civilă de la Instanţa Superioară din Fulton County din Atlanta. A fost cea de-a doua audiere în instanţă la care nu Gordon nu s-a prezentat. Ca rezultat, acesta a fost găsit vinovat de sfidarea unui ordin judecătoresc, iar decizia instanţei a fost luată "în lipsă."

Reprezentanţii lui Bobbi Kristina Brown au depus o plângere de de moarte ilicită anul trecut, acuzându-l pe Gordon că a bătut-o pe tânără după ce ar fi luat un amestec de cocaină şi alcool. Reprezentanţii fiicei lui Whitney Houston au pretins că Gordon i-a dat lui Brown cocktail-ul toxic care i-a cauzat moartea.

Brown, singurul copil al regretatei cântăreţe Whitney Houston şi a cântăreţului hip-hop şi R&B Bobby Brown, a fost găsită fără semne vitale în cada de baie pe 31 ianuarie, 2015. Aceasta a rămas în comă până la momentul morţii sale, şase luni mai târziu.

O autopsie efectuată în luna martie a dezvăluit că cauza morţii tinerei a fost intoxicaţia cu medicamente şi cufundarea sa în apă, potrivit Biroului de Meidicină Legală din Fulton County. Oficialii nu au putut da seama dacă moartea tinerei a fost cauzată de "cauze intenţionate sau accidentale".

Gordon nu a fost niciodată acuzat penal în moartea lui Brown iar rezultatul procesului cel mai probabil nu va influenţa cazul penal. Gordon a declarat mereu că nu era ăn niciun fel responsabil de moartea lui Bobbi Kristina, cu care trăia la acea dată.

Când a fost deschis procesul, fostul avocat al lui Gordon, Jose Baez a exprimat într-o declaraţie: "Am spus de mai multe ori că Nick Gordon este nevinovat. El nu a fost acuzat de nici o crimă. Ajunge; să punem capă acestor speculaţii fără fond."

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici