Video "#Selfie69", supercomedia Cristinei Iacob, a avut premiera joi. Dan Chişu: Surpriza este totală! - FOTO, VIDEO

"#Selfie69", supercomedia despre iubire, prietenie şi sex, a avut premiera joi seară la Pro Cinema din Bucureşti, la eveniment participând sute de spectatori, dar şi o mulţime de vedete şi persoane publice, curioşi cu toţii să vadă cea de-a doua parte a poveştii regizate de Cristina Iacob.

17232 afișări

Joi seară s-a întins covorul roşu la ProCinema. Multitudine de vedete şi chipuri cunoscute au venit la premiera celui mai recent film semnat de regizoarea Cristina Iacob: „Selfie69”, o comedie spumoasă, neaşteptată, cu mult umor, surprize şi răsturnări de situaţie la tot pasul.

De la nume precum Maia Morgenstern, Antonia şi Alex Velea, Alina Chivulescu, TeoTrandafir şi Adrian Cristea (zis Bursucu), Jojo, Toni Grecu, Mihai Petre şi soţiasa, Elwira Duda, regizorul Dan Chişu, Laura Cosoi, Doina Levintza alături de deisgnerul Dan Coma, Cătălin Mitulescu, Ada Condeescu, Cristina Cepraga, Maria Marinescu şi Alin Petrache, Dorina Chiriac, Pavel Bartoş, Diana Dumitrescu, dar şi spectatori de toate vârstele atraşi de perspectiva vizionării unei comedii fresh, cu mult umor, dar şi sensibilitate.

Publicul a avut joi seară parte de un eveniment inedit înainte şi după proiecţia filmului: un mic sketch/ happening, idee ce i-a aparţinut Cristinei Iacob, interpretat de actriţa Dorina Chiriac care a jucat rolul unei cinefile pasionate de filmele de dragoste, dar şi cu apetenţă voyeuristă de a urmări, frângându-şi mâinile înmănuşate, cuplurile care se sărută în întunericul sălii de cinema.

Pe măsură ce pelicula se derula, aventurile personajelor feminine Roxi (Olimpia Melinte), Yasmine (Crina Semciuc) şi Ana (Flavia Hojda) deveneau din ce în ce mai palpitante, iar suspansul se acumula, reacţia publicului pendulând între hohote de râs, aplauze la detalii neaşteptate, iar la final, chiar lacrimi de bucurie, în special la tinerele spectatoare.

Regizoarea filmului, Cristina Iacob a spus pentru MEDIAFAX că este încântată de prezenţa numeroasă a publicului la premieră: „Se repetă istoria de la primul Selfie, ceea ce mă bucură, filmul este foarte aşteptat şi asta a creat o presiune în plus pentru mine şi mi-am dat tot sufletul împreună cu o echipă minunată de actori să iasă şi mai bun decât primul. Ne-am pus ambiţia în treaba asta şi pare că a ieşit. Abia aştept să văd ce spune şi publicul, dacă are aceeaşi reacţie ca şi noi.”

Tot Cristina Iacob i-a încurajat pe cei care nu au văzut prima parte a filmului „#Selfie”, să vină să vadă partea a doua, „#Selfie 69” întrucât este o poveste care poate fi văzută în mod independent: „Selfie 2 a venit prin cererea publicului. Publicul şi-a dorit o parte a doua. Pentru că sunt regizor şi ştiu că de obicei partea a doua a unui film este mai slabă, nu mi-am dorit asta pentru public şi am făcut un film care este o continuare, dar funcţionează şi de sine stătător. Dacă nu ai văzut primul Selfie, poţi foarte bine să vii la #Selfie69 şi să îţi dai seama de relaţii şi care e povestea de sine stătătoare.”

Despre reacţia publicului a vorbit şi regizorul Dan Chişu care a remarcat acţiunea dinamică a lungmetrajului: „Eu l-am văzut şi înainte de a fi gata şi surpriza este totală. Cristina Iacob a reuşit să facă un film dinamic pentru public. Sunt convins că va fi printre primele filme româneşti care vor aduce foarte multă lume în sală pentru că este un film sincer, cinstit, fără pretenţia de a fi altceva decât este: o comedie spumoasă. Am văzut reacţia în sală şi asta spune tot. Publicul din România trebuie să vină la film, trebuie să înceapă să vadă film românesc, motiv pentru care sunt foarte bucuros că acest film a ieşit.”

De asemenea, Dan Chişu a comentat scena sa favorită din film: „Scena care mi-a plăcut cel mai tare este scena ghicitoarei, cu Dorina Chiriac. E important ca publicul să primească confirmarea faptului că poate să vină să râdă, să plângă la cinema aşa cum a fost el făcut de la început.”

În seara premierei nu au lipsit actriţele care dau viaţă prietenelor năstruşnice din film, Olimpia Melinte (Roxi), Crina Semciuc (Yasmine) şi Flavia Hojda (Ana), cele care trebuie să treacă prin capcanele, tentaţiile şi pericolele ce apar în urma unui pariu făcut într-un moment de beţie, ce devine viral pe Facebook: care dintre ele se marită prima în trei zile. De asemenea, pe covorul roşu de la Pro Cinema au fost prezenţi şi actorii Vlad Logigan, Alex Călin, şi Levent Sali, cei care îi joacă în film pe simpaticii şi aventuroşii Magi, Brain şi Mihai, alături de Alina Chivulescu, Silvia Busuioc, Maia Morgenstern, Angel Popescu, Rudi Rosenfel, Camelia Zorlescu şi alţi colegi din distribuţie.

Actorul Vald Logigan, cel care îl interpretează pe Magi, un personaj cu multă culoare, a povestit în seara premierei cum s-a împăcat cu rolul personajului său: „Magi e un personaj pe care l-am iubit foarte repede. Mi-a fost uşor şi plăcut să mă joc cu el pe diferitele situaţii pe care le trăieşte personajul meu în film. Că se ceartă cu iubita lui, că se împacă, că face tot felul de tâmpenii cu prietenii lui, e o partitură care mi-a făcut plăcere. Lucrul cu regizoarea şi cu ceilalţi colegi actori a fost amuzant.”

Pe de altă parte, prezentă la premieră a fost şi criticul de film Irina Margareta Nistor care a declarat că a văzut pelicula pentru a treia oară: „E a treia oară când văd filmul. De fiecare dată vreau să văd mai ales reacţia publicului. Cred că a reacţionat foarte bine, iar happeningul cu Dorina Chiriac era unul dintre cele mai originale din ultima vreme. (...) Pasionata de cinema, cinefila uşor bizară care ştim bine că a existat cândva în Bucureşti (...) Cred că e un semn foarte bun că o să existe şi un Selfie 3, zic eu. E un film de weekend. O să vă regăsiţi extraordinar de mult actori pe care îi iubiţi şi să vedeţi cât de bine joacă cu toţii şi că nu mai există niciun fel de barieră de vârstă nici pe ecran şi nici în sală”.

O comedie spumoasă nu putea fi întâmpinată decât cu pahare de şampanie şi pişcoturi şi cu o ploaie de selfie-uri, regizoarea Cristina Iacob fotografiindu-se la premiera „#Selfie69” nu doar alături de actori şi de vedete, cât şi de tinerii fani ai fenomenului #selfie.

Ideea de film care merită să fie vizionat cu prietenii, mâncând popcorn şi râzând la glumele prezente la tot pasul a remarcat-o şi actriţa Dorina Chiriac. Aceasta a spus că filmul se adresează tinerilor şi că este un lungmetraj de văzut alături de amici: „E un film pentru tineri, pentru grupuri de prieteni, de foarte tineri prieteni, dar nu numai. Sunt foarte mulţi actori, Cristina a reuşit să adune foarte mulţi prieteni actori în filmul ăsta, iar eu una am o apariţie în film de care ne-am bucurat şi eu, şi ea, şi cei din echipa de filmare pentru că e o surpriză.”

„#Selfie69” este şi o comedie romantică, dar şi o invitaţie la, aşa cum spune unul din personajele filmului, Roxi (interpretată de Olimpia Melinte), „Yolo” - cunoscutul acronim pentru You Only Live Once, un mod de-al tinerilor de a spune „Carpe diem”.

Prezentă la premieră, actriţa, producătoarea de film şi antreprenoarea Giulia Nahmany s-a declarat o amatoare a comediilor romantice şi a adresat felicitările sale regizoarei pentru filmul pe care l-a numit drept „o comedie de excepţie”: „Vreau s-o felicit pe Cristina pentru faptul că a reuşit să facă Selfie, un film excepţional, care mie mi-a plăcut extrem de mult. Mă bucur atunci când se fac producţii româneşti. Mie întotdeauna îmi plac comediile romantice, tot ce înseamnă comedie. Mă bucur că am reuşit să văd în seara asta atât de mulţi colegi din branşă şi nişte actori excepţionali.”

În plus, Giulia Nahmany a amintit că se aşteaptă la mai multe producţii româneşti în viitor, amintind şi de posibilitatea ca legea taxelor pentru televiziuni, cinematografe şi furnizorii de telefonie să se schimbe: „Sunt mândră când văd filme care se produc aici şi vreau să văd din ce în ce mai multe filme produse în România în mod special după ce legea taxelor va fi schimbată. Vreau să menţionez că eu am fost la comisia de buget la Parlament să discut despre această schimbare de lege pentru că până acum pentru Guvern nu a fost o prioritate această modificare. În momentul în care va fi schimbată,mai mulţi producători străini vor veni aici să investească şi să filmeze în România.”

Scenariul „#Selfie69”, este semnat de Cristina Iacob, Maria Spirache şi Tudor Potra, iar imaginea îi aparţine lui Barbu Bălăşoiu. „#Selfie69” este produs si distribuit de Zazu Film.

Cu o acţiune antrenantă din care nu lipsesc cursele de maşini în zona centrului istoric, reţelele de traficanţi de carne vie, Maia Morgenstern într-un provocator şi atipic rol, dar şi Lucian Vasilescu în ipostaze memorabile, „#Selfie69” este comedie de văzut cu prietenii, o poveste care promite să le răpească spectatorilor o multitudine de râsete, dar şi să-i emoţioneze şi să-i relaxeze, amintindu-le că în viaţă, iubirea este totul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici