Video Actorii şi regizorul filmului „#selfie69“, la avanpremiera de la Braşov - FOTO/VIDEO

Regizorul filmului „#selfie69“ , alături de câţiva dintre actori, au fost prezenţi, duminică seara, la Cinema One din Braşov, unde s-au întâlnit cu publicul şi au asistat împreună la spectacolul de avanpremieră a mult-aşteptatei comedii româneşti.

1029 afișări

Sala cinematografului One din Mall Coresi a fost arhiplină, spectatorii fiind în mare parte tineri, care au avut ocazia să vadă în premieră cea de-a doua parte a poveştii cu cel mai mare succes românesc de box-office în 2014.

„Cred că #selfie69 are toate şansele să aibă succes pentru că ne-am dat toată silinţa să fie un produs mai bun, actorii sunt de o performanţă care sunt sigură că va fi un exemplu pentru toţi ceilalţi actori şi celelalte filme şi, da, cred că o să aibă un mai mare succes descât #selfie 1 pentru că deja publicul a prins un pic de curaj că se poate merge la un film românesc şi că există comedii româneşti de calitate“, a spus regizorul filmului, Cristina Iacob.

Ea a afirmat că nu ştie dacă se mai identifică cu generaţia prezentată în film.

„Mama mă întreba: «Măi mamă, tu ce fel de filme faci? #selfie69, urmează un alt film tot cu o denumire obraznică» şi i-am spus că mai am puţin până la 30 de ani să îmi fac de cap şi, apoi, mă mai gândesc dacă mai fac filme pentru tineri sau nu. Eu cred că la acest film părinţii au acces doar cu acordul copiilor. Cred că acest film arată care sunt relaţiile dintre cele două generaţii şi totodată reuşeşte să le unească“, a mai spus ea.

Filmul a fost deja selecţionat şi a rulat, săptămâna trecută, la Festivalul de Film de la Montreal din Quebec.

„M-am bucurat că #selfie1 a fost continuat şi că am avut cumva ocazia să descopăr nişte laturi noi ale personajului meu, Bogdan sau Brain, cum îi spun prietenii. Este un personaj romantic, care ajunge să locuiască cu prietena lui şi ajung la discuţia aceea despre căsătorie şi de acolo lucrurile se complică un pic. Am pus foarte mult de la mine în acest personaj, iar numele Budişteanu a fost împrumutat de la un personaj real, unul dintre cei mai deştepţi tineri informaticieni, programator din România şi, pe această cale, vreau să-i mujlţumesc“, a spus Alex Călin, actor liber profesionist la mai multe teatre, printre care la Teatrul Naţional Bucureşti şi Teatrul Bulandra.

Supradoză de comedie, #selfie69 intră pe marile ecrane din toată ţara, din 16 septembrie. Actorii Vlad Logigan, Flavia Hojda, Sali Levent, Olimpia Melinte şi Alex Călin, au fost prezenţi duminică searala întâlnirea cu publicul de la Cinema One, fiind aplaudaţi la scenă deschisă la finalul filmului.

#selfie69. It’s a fucking love story este sequel-ul succesului de public #selfie (2014), cel mai bine vândut film românesc al anului 2014 şi va fi lansat în cinematografe în 16 septembrie, distribuit de ZAZU Film.

„După aventura din #selfie, de dinainte de bacalaureat, #selfie69 spulberă mitul urban potrivit căruia căsnicia nu aduce fericirea... Ba dimpotrivă! Dar, pentru a ajunge la această concluzie, cele trei graţii bune şi nebune din #selfie, Roxi (Olimpia Melinte), Yasmine (Crina Semciuc) şi Ana (Flavia Hojda) trebuie să treacă prin capcanele, tentaţiile şi pericolele ce apar în urma unui pariu total «prăjit», ce devine viral pe facebook: care dintre ele se marită prima în trei zile?! Aşa că, plecate-de- acasă, atât la propriu cât şi la figurat, ele caută cu înverşunare inelul mult visat de fiecare mireasă latentă. După câteva preludii şi tentative absolut imprevizibile, cele trei vor descoperi iubirea acolo unde nici nu se aşteptau!“, au precizat organizatorii.

Din distribuţie fac parte: Olimpia Melinte (Roxi), Vlad Logigan (Magi), Crina Semciuc (Yasmine), Flavia Hojda (Ana), Alex Călin (Brain), Levent Sali (Mihai), alături de Alina Chivulescu (Cecilia) şi Răzvan Vasilescu (Nea Ceauşu). Roluri inedite au Maia Morgenstern, Dorina Chiriac, Silvia Busuioc, Marian Râlea, Alex Bogdan, Andrei Huţuleac, alături de actori consacraţi sau debutanţi, printre care Maria Dinulescu, Mihaela Mihuţ, Radu Gabriel, Emilian Oprea, Raluca Aprodu, Tudor Aaron Istodor, Sergiu Costache, George Piştereanu, Rudi Rosenfeld, Camelia Zorlescu, Con Horgan. Loredana Groza, Antonia,Răzvan Fodor, Lidia Buble, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Virgil Ianţu, Speak, Codin Maticiuc sunt câţiva dintre invitaţii speciali ai filmului.

Scenariul este semnat de Cristina Iacob, Maria Spirache şi Tudor Potra, iar imaginea îi aparţine lui Barbu Bălăşoiu. #selfie69 este produs şi distribuit de Zazu Film.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici