Video Weekendul acesta, supercomedia "#Selfie69" a ajuns în cinematografele din toată ţara. Fanii spun că aşteaptă deja partea a treia - VIDEO

Weekendul acesta, supercomedia "#Selfie69", un film regizat de Cristina Iacob, a ajuns în cinematografele din toată ţara, după ce premiera lungmetrajului a avut loc joi, 15 septembrie, la Pro Cinema, Teo Trandafir, Jojo şi George Vintilă exprimând că este un film tineresc, amuzant, cu mult umor, care trebuie văzut cu prietenii.

886 afișări

Ce spun vedetele prezente la premiera filmului

Teo Trandafir despre "#Selfie69": "Cristina Iacob face ceva ce n-a mai făcut nimeni"

Jojo: "un film plin de efervescenţă, aşa cum crează ea de fiecare data, foarte young, foarte modern şi cu nişte poveşti care merită urmărite"

Mult aşteptată de fanii din toată ţara, supercomedia "#Selfie69" rulează weekendul acesta în cinematografele din toată România. Tinerii care au văzut deja filmul ieri şi la avanpremierele din ţară spun că aşteaptă deja partea a treia.

Celebrităţi, oameni de televiziune, regizori, actori, dar şi cinefili au văzut filmul în 15 septembrie, la Premiera de gală de la Cinema PRO, printre vedete numărându-se şi Teo Trandafir, Cristina Cepraga, Jojo şi George Vintilă.

O comedie spumoasă despre prietenie, iubire, cu sex, acţiune, şi răsturnări neaşteptate de situaţie, "#Selfie69" este sequel-ul succesului de public "#Selfie" (2014), cel mai bine vândut film românesc al anului 2014.

Prezentă la Premiera de gală, Teo Trandafir a spus că o admiră pe Cristina Iacob pentru faptul că are curajul de a îndrăzni: „Este firesc să o susţin pe Cristina Iacob. Merge consecvent pe un drum pe care ea însăşi l-a deschis. Să mergi singur pe propriile urme mie mi se pare foarte rar. De obicei oamenii când pornesc pe drumuri îşi aleg căi deja bătătorite. E mai safe aşa, e mai sănătos. După părerea mea, ea face ceva ce n-a mai făcut nimeni.”

De asemenea, Teo a transmis publicului un mesaj de iubire şi de consecvenţă faţă de propriile valori, făcând atingere la mesajul filmului: „Nu aş vrea să vă invit la film pentru că vă veţi invita unii pe ceilalţi odată ce veţi vedea filmul. Aş vrea să fiţi consecvenţi propriilor dumneavoastră valori, să credeţi în iubire pentru că este singurul lucru care ne duce mai departe. Restul sunt doar rătăciri de moment.”

Coregraful şi asistentul de televiziune Adrian Cristea, cunoscut drept Bursucu', a însoţit-o pe Teo la premiera filmului. Cu bunădispoziţia sa caracteristică, Bursucu' a spus ce aşteptări are de la cel mai nou film al Cristinei Iacob: „Dacă e o comedie, mă aştept să râd, ceea ce se va întâmpla sigur, deoarece Cristina are mult umor. Mă aştept să văd tineri talentaţi, actori talentaţi. Cred că o să fie un film de success, mai ales că noi românii avem acum filme care vin foarte bine din spate, filme foarte frumoase şi foarte bune, care încep să-şi pună amprenta în cinematografie chiar foarte serios. Cu siguranţă va prinde. Avem actori tineri, glume bune. Sunt foarte curios să-l văd, aşa că toţi ochii pe film, şi noi şi dumneavoastră!”

Totodată, regizoarea filmului, Cristina Iacob a oferit un teaser pentru toţi cei curioşi să afle povestea din spatele "#Selfie69", precizând că este vorba de un film care se adresează tuturor vârstelor, atât celor tineri, cât şi celor maturi: „A doua generaţie este şi ea prezentă printre noi, tinerii. Filmul aduce ceva în plus, cred că uneşte generaţiile. Vorbeşte despre problemele dintre generaţii şi cum am putea fi prieteni unii cu ceilalţi. Filmul ăsta uneşte generaţiile şi aici se vede asta. Avem două generaţii care se bucură.”

Cristina Iacob a mai spus că filmul este o poveste de iubire modernă pentru că în secolul XXI iubirea este modelată de experienţa Facebook, dar că, în sine, sentimentul rămâne acelaşi: „Iubirea de astăzi e diferită prin Facebook, pentru că depăşim etape, dar totodată e aceeaşi de acum 1000 de ani pentru că iubim la fel, poate cu anumite provocări pe care le vom regăsi în film. Fetele caută iubirea, dar de cele mai multe ori acolo unde e cam greşit. Cred că o găsim atunci când nu o căutăm, acolo unde nu ne aşteptăm.”

Mai mult, regizoarea a mărturisit că spectatorii se vor regăsi în personajele din "#Selfie69": „Sunt multe mesaje în film, fiecare personaj are ceva de spus, separat. Iar fiecare dintre noi sunt sigură că se va regăsi într-unul dintre ele.”

DJ-ul, gazda radio şi prezentatorul TV George Vintilă s-a numărat printre vedetele din seara premierei, arătându-se entuziasmat şi curios să vadă continuarea filmului: „Am venit la film, dar de data asta nu în calitate de actor, ci în calitate de susţinător. Am susţinut-o de la început pe Cristina Iacob pentru că a făcut lucruri bune. Am venit să o susţin şi pentru al doilea Selfie şi abia aştept să văd filmul. Mă ia prin surprindere. Ştiind acum story-ul din primul film şi action-ul care s-a întâmplat acolo, ori se domoleşte treaba - deşi din trailer n-am înţeles treaba asta, mai degrabă cred că o iau razna lucrurile şi se împinge la extrem totul - aşa că probabil va fi un pic mai pe stilul meu decât primul.”

Deşi însăcinată în luna a şasea, Jojo a venit special pentru proiecţia "#Selfie 69". Actriţa a declarat că este extrem de nerăbdătoare să vadă filmul cu o poveste pe care o consideră actuală, romantică şi efervescentă.

„Aş fi venit să văd filmul şi în luna a opta, n-aş fi născut aici!”, a glumit Jojo. E a dezvăluit că: „Abia aştept să văd ce a făcut. Mă aştept la un film plin de efervescenţă, aşa cum crează ea de fiecare data, foarte young, foarte modern şi cu nişte poveşti care merită urmărite. Cred că asta vrea şi să ofere, cu nişte probleme de viaţă reale, de acum. Sunt convinsă că va fi ceva foarte actual, ca şi prima parte. Îmi place că oamenii mai fac şi filme aşa. Eu susţin foarte mult cinematografia în zona asta, pentru că sunt foarte puţini creatori de film care fac genul acesta de cinema, iar mie îmi sunt dragi oamenii care spun şi poveşti normale şi actuale.”

După vizionarea filmului, actorul Alex Voicu, câştigătorul marelui premiu al Galei Tânărului Actor HOP din acest an de la Costineşti a remarcat că filmul "#Selfie69" are o energie deosebită: „E un film foarte plăcut, energizant aşa, e de mers, e de văzut. Mi-a dat o energie foarte bună. Au fost şi momente emoţionante. E frumos să-mi văd colegii şi oamenii de generaţie. E un film foarte viu, e foarte pe fun, foarte pe party, e foarte uman şi foarte copilăresc în acelaşi timp”, spune Alex.

În plus, Alex Voicu a remarcat unul din mesajele filmului: „Acel Carpe diem care se repetă nu doar prin cuvinte, ci şi prin acţiunile pe care le fac personajele, ar trebui să existe mult mai mult în noi, în primul rând, ar trebui să existe în toată lumea”, exprimându-şi, totodată, speranţa că va apărea în viitor şi partea a treia a filmului "Selfie".

Omul de televiziune şi regizoarea Cristina Cepraga a spus că aşteaptă ca „#Selfie69” să fie vizionat şi de tinerii din Occident, fiind un film foarte reuşit care va aduce zâmbetul pe chipurile privitorilor: „Se încadrează în zona filmului de comedie pentru tineri, care în România, în momentul de faţă, este catalizatorul pentru a aduce tinerii la cinema. Este o comedie savuroasă, m-a dus cu gândul la Hangover, filmele americane de box office, dar care au avut şi zona aia uşor chiar şi de drama, sensibilitate. Mi-au plăcut enorm de mult actorii. Cred că Cristina Iacob a făcut o treabă excepţională nu numai cu a dirija actorii, camera, luminile şi muzica, dar cred că a făcut o treabă excepţională şi prin a alege aceşti actori minunaţi, care erau pur şi simplu potriviţi pentru rol. E un film care mi-a lăsat o impresie plăcută şi care îmi doresc să fie văzut şi de tinerii din Occident, să vadă şi realitatea noastră din ziua de astăzi.”

Nu în ultimul rând, Cristina Cepraga a mizat pe ideea că lungmetrajul este unul pe limba tinerilor de azi şi de aceea i-a îndemnat pe toţi să meargă să îl vadă alături de prieteni: „Cred că în ziua de astăzi este important să promovăm tinerii frumoşi din România care da, e adevărat, ca toţi tinerii din toată lumea asta, au momentele lor în care beau mai mult, în care ies în cluburi, în care au dramele lor sentimentale sau problemele lor cu părinţii, dar cred că este important să meargă şi să vadă acest film pentru că or să se distreze copios!”

Promovat ca fiind un film "indecent de romantic şi feelingos de sexy", lungmetrajul spune povestea celor trei protagoniste din prima parte care pun un pariu absolut nebun, ce devine viral pe Facebook – care dintre ele se marită prima în trei zile.

Roxi (Olimpia Melinte), Yasmine (Crina Semciuc) şi Ana (Flavia Hojda) trec astfel prin capcanele, tentaţiile şi pericolele ce apar în urma acestei provocări. Aşa că, plecate-de-acasă (atât la propriu cât şi la figurat) ele caută cu înverşunare inelul mult visat.

Din distribuţie fac parte: Olimpia Melinte (Roxi), Vlad Logigan (Magi), Crina Semciuc (Yasmine), Flavia Hojda (Ana), Alex Călin (Brain), Levent Sali (Mihai), alături de Alina Chivulescu (Cecilia) şi Răzvan Vasilescu (NeaCeauşu). Roluri inedite au Maia Morgenstern, Dorina Chiriac, Silvia Busuioc, Marian Râlea, Alex Bogdan, Tolea Ciumac, alături de actori consacraţi sau debutanţi, printre care Maria Dinulescu, Angel Popescu, Mihaela Mihuţ, Radu Gabriel, Emilian Oprea, RalucaAprodu, Tudor Aaron Istodor, Sergiu Costache, George Piştereanu, Rudi Rosenfeld, Camelia Zorlescu, Con Horgan.
Loredana Groza, Antonia, Răzvan Fodor, Lidia Buble, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Virgil Ianţu, Speak, Codin Maticiuc sunt câţiva dintre invitaţii speciali ai filmului.

Scenariul este semnat de Cristina Iacob, Maria Spirache şi Tudor Potra, iar imaginea îi aparţine lui Barbu Bălăşoiu. #selfie69 este produs şi distribuit de Zazu Film.

LISTA CINEMATOGRAFELOR ÎN CARE RULEAZĂ #SELFIE SĂPTĂMÂNA ACEASTA:

ARAD

CINEMA CITY ATRIUM ARAD 15.10, 17.30 , 20.00 , 22.30
CINEMA CITY GALERIA MALL ARAD 15.00, 19.00, 21.20

BACAU

CINEMA CITY BACAU 14.10, 16.40, 19.00, 21.20

BARLAD

CITYPLEX VICTORIA BARLAD 16.00

BOTOSANI

CINE GLOBE BOTOSANI 19.00 , 21.15

BRAILA

CINEMA CITY BRAILA 14.00, 16.30, 19.00 , 21.30

BRASOV

CINEMA ONE BRASOV 12.00, 16.30 , 18.45 , 21.00

BUCURESTI

CINE GRAND TITAN BUCURESTI 12.15, 14.45 , 18.45 , 21.00

CINEMA CITY COTROCENI BUCURESTI 12.20, 14.40 , 17.20 , 19.40, 22.00, 17.00 , 21.30

CINEMA CITY MEGA MALL BUCURESTI 12.20, 14.40, 17.00 , 19.20 , 21.40

CINEMA CITY SUN PLAZA BUCURESTI 12.20, 14.50 , 17.10, 19.30 , 21.50

GRAND DIGIPLEX BANEASA BUCURESTI 11.00, 13.35 , 16.10 , 21.30, 18.00, 19.15


HOLLYWOOD MULTIPLEX (HMO) BUCURESTI 15:30 18:15 21:00 23:45

MOVIEPLEX BUCURESTI 13:30, 15:45, 18:00, 20:15, 22:30

CINEMA CITY PARK LAKE BUCURESTI 12.00 , 14.30 , 17.00 , 19.20 , 21.40, 20.10

CINEMA PRO BUCURESTI 16.30 ,19.00

BUZAU

HAPPY CINEMA BUZAU 17.20

CINEMA RADEF DACIA BUZAU 18.00

CARANSEBES

CINEMA 3D LUNA CARANSEBES 16.00

CONSTANTA

CINEMA CITY CITY PARK CONSTANTA 14.20, 16.40 , 19.00, 21.20

CINEMA CITY MARITIMO CONSTANTA 14.40 , 17.10 , 19.30 , 21.50

CITYPLEX CONSTANTA 14:00, 16:30, 21:00

CRAIOVA
CINEMA 3D COLOURS CRAIOVA 14.20 , 18.40 , 21.00

CINEMA RADEF PATRIA (708 LOCURI 2D, 3D) CRAIOVA 14.00,21.00

CINEMA INSPIRE CRAIOVA 14.20, 16.30 , 18.45 , 21.00, 17.30 , 21.30

DEVA
CINEMA CITY DEVA 20.00

FOCSANI
HAPPY CINEMA FOCSANI 22.10

GALATI
CINEMA 3D PROF. IOAN NICOLAE GALAT 16.00

IASI
CINEMA CITY IASI 19.30

ALBA IULIA
COLORS CINEMA ALBA IULIA 14.40, 19.00 , 19.20 , 21.20

TG JIU
CINEMA CITY TARGU JIU 14.40, 17.10, 19.30 , 22.00

BAIA MARE
CINEMA CITY BAIA MARE 21.10

TARGU MURES
CINEMA CITY TARGU MURES 14.30, 16.50 , 19.30 , 21.50

CINEMA ARTA TARGU MURES 21.00


CLUJ NAPOCA
CINEMA CITY IULIUS CLUJ NAPOCA 14.10 , 16.40 , 19.00 , 21.20

CINEMA CITY POLUS CLUJ NAPOCA 14.40 , 17.00, 19.20, 21.40

CINEMA RADEF FLORIN PIERSIC (720 LOC) CLUJ NAPOCA 17.00

CINEMA VICTORIA (INCL CASA TIFF) CLUJ NAPOCA 20.00


NEAMT
CINEMA RADEF DACIA PIATRA NEAMT 19.00

ORAVIŢA
CINEMA 3D ORAVITA ORAVIŢA 16.00

ORADEA
CINEMA PALACE ORADEA 15.10, 19.30, 22.55

CORTINA DIGIPLEX ORADEA 20.30 , 22.50

PITESTI
CINEMA CITY PITESTI 19.20

CINEMA TRIVALE (FOST WINI MOBILI) PITESTI 13.40 , 16.00 , 19.50 , 21.50

PLOIESTI
CINEMA CITY - AFI PALACE PLOIESTI 14.20 , 16.40 , 19.00, 21.20

CINEMA CITY - PLOIESTI SHOPPING CITY PLOIESTI 14.20 , 16.40 , 19.00 , 21.30

CLUB TWINS PLOIESTI 17.40

RESITA
CINEMA DACIA RESITA RESITA 16.00

SATU MARE
CINEMA ANKORA SATU MARE 20.55

SIBIU
CINEMA RADEF ARTA SIBIU 16.00

SEVERIN
CINEMA CITY DROBETA TURNU SEVERIN 20.00

SLATINA
CENTRUL CULT E IONESCU - 2 SALI (ADMINISTRAT DE BEST SALE) SLATINA 17.40

SUCEAVA
CINEMA CITY SUCEAVA 14.20, 16.50 , 19.10 , 21.30

TIMISOARA
CINEMA CITY IULIUS MALL TIMISOARA 19.30

TULCEA
CITYPLEX TULCEA 17.30

VASLUI
CITYPLEX VASLUI 19.00

VALCEA
LINE CINEMA RAMNICU VALCEA 17.20

VULCAN
LUCEAFARUL VULCAN 12.00

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici