Nicole Scherzinger doreşte să devină noua Bond Girl - GALERIE FOTO

Cântăreaţa Nicole Scherzinger, solista formaţiei Pussycat Dolls, care s-a despărţit recent de pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton, a încheiat această relaţie pentru a da curs ambiţiilor sale cinematografice, dorind să devină partenera lui Daniel Craig din următorul film al francizei "James Bond".

98 afișări
Imaginea articolului Nicole Scherzinger doreşte să devină noua Bond Girl - GALERIE FOTO

Nicole Scherzinger doreşte să devină noua Bond Girl (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit femalefirst.co.uk, un bun prieten al cântăreţei a declarat: "Nicole este nemilos de ambiţioasă şi nu doreşte să îşi petreacă următorii ani din viaţă urmându-l pe Lewis Hamilton în oraşele unde concurează. El voia ca ea să îl însoţească peste tot pe unde merge, însă nu era pregătită să renunţe la carieră, iar acest lucru a cauzat multe certuri între ei".

"Şi-a aranjat câteva întâlniri cu producători de la Hollywood. Nicole este foarte atletică şi se vede jucând în filme de acţiune. A spus chiar că rolul ideal pentru ea ar fi acela de a fi următoarea Bond Girl. N-ar fi deloc exclus, are fizicul pentru acest rol", a mai spus apropiatul cântăreţei.

În ciuda ambiţiilor ei actoriceşti, cântăreaţa în vârstă de 31 de ani nu a renunţat nici la prima ei pasiune, muzica. Ea înregistrează în această perioadă câteva piese pentru albumul ei solo, precum şi pentru noul material discografic al trupei Pussycat Dolls.

O sursă a declarat pentru ediţia britanică a revistei Hello!: "Casa de discuri alcătuieşte o nouă trupă Pussycat Dolls în jurul lui Nicole Scherzinger, iar ea nu era dispusă să renunţe la acest grup. Producătorii i-au spus că orice despărţire este benefică pentru creativitate şi de la despărţirea ei de Lewis Hamilton, Nicole (Scherzinger, n.r.) a compus câteva cântece triste de dragoste pentru noul ei album solo".

Lewis Hamilton, în vârstă de 25 de ani, care a rămas în continuare prieten cu fosta lui iubită, a declarat recent că a rămas optimist în privinţa viitorului şi că încearcă să treacă cu bine peste această despărţire.

"Vreau să merg mai departe, de o manieră pozitivă. Mă concentrez asupra sezonului actual (de Formula 1 - n.r.), dând tot ce am mai bun - se va vedea în rezultatele obţinute pe pistă. Mă concentrez asupra acestei idei", a declarat Hamilton.

Cei doi s-au întâlnit prima oară la MTV Europe Awards în Munchen, în noiembrie 2007, şi au rămas împreună pentru doi ani.

Nicole a fost alături de Lewis atunci când britanicul a devenit campion mondial, în 2008, şi l-a însoţit de nenumărate ori la Grand Prix-uri de Formula 1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici