Noul slogan al New York-ului: "Iubiţi iubirea, urâţi ura"

Oraşul New York şi-a ales ca nou slogan sintagma "Iubiţi iubirea, urâţi ura", în încercarea de a stopa valul de incidente homofobe şi rasiste petrecute recent în metropola americană.

103 afișări
Imaginea articolului Noul slogan al New York-ului: "Iubiţi iubirea, urâţi ura"

Noul slogan al New York-ului: "Iubiţi iubirea, urâţi ura" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Primarul oraşului New York, Michael Bloomberg, şi preşedintele consiliului municipal, Christine Quinn, care este lesbiană, au dezvăluit noul slogan al oraşului "Love love, hate hate", subliniind tradiţia toleranţei în faimosul oraş american.

"În ultimele săptămâni şi în ultimele luni, mai multe agresiuni şi crime au avut loc în New York şi tot statul, care au fost motivate de rasism şi homofobie", a explicat Quinn. "Noi trebuie să continuăm să transmitem mesajul nostru de acceptare şi dragoste către toţi locuitorii din New York", a mai spus ea.

Săptămâna trecută, a fost făcut public faptul că o bandă din cartierul Bronx din New York a torturat trei bărbaţi pentru că erau homosexuali. Mai mult decât atât, un tânăr din New Jersey s-a sinucis după ce un filmuleţ care îl arăta în ipostaze intime cu un bărbat a fost difuzat pe internet.

Reprezentanţii biroului lui Michael Bloomberg a declarat că sloganul "Iubiţi iubirea, urâţi ura" îşi va face apariţia săptămânile viitoare în circa 100 de staţii de autobuz şi pe tot atâtea cabine telefonice din oraş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici