O actriţă celebră, cunoscută din serialul „The Mickey Mouse Club", a murit. Declaraţia emoţionantă a fiicei sale

Actriţa Karen Pendleton, cunoscută pentru rolul interpretat în serialul „The Mickey Mouse Club", lansat în anul 1955, a murit duminică, la vârsta de 73 de ani, după ce a suferit un infarct, în oraşul Fresno din statul american California, potrivit variety.com.

582 afișări
Imaginea articolului O actriţă celebră, cunoscută din serialul „The Mickey Mouse Club", a murit. Declaraţia emoţionantă a fiicei sale

O actriţă celebră, cunoscută din serialul „The Mickey Mouse Club", a murit. Declaraţia emoţionantă a fiicei sale

Karen Pendleton s-a născut pe 1 august 1946, în oraşul Glendale, din California. „Mama mea a iubit familia Mouseketeer. Întâlnirile cu ei erau mereu importante pentru ea. Îi ofereau oportunitatea de a evoca amintiri frumoase şi de a întâlni fani ai serialului «The Mickey Mouse Club», care o iubeau. Mulţi dintre aceştia i-au spus că şi-au numit fetele «Karen», în onoarea ei", a declarat fiica lui Karen Pendleton, Staci Bletscher.

 

 

Actriţa a apărut în seria de televiziune dedicată copiilor între anii 1955 şi 1959, fiind una dintre cele mai tinere apariţii din serialul „The Mickey Mouse Club".

A fost chemată la audiţii pentru "The Mickey Mouse Club" după ce producătorii de la Disney au vizitat şcoli de dans din Los Angeles, în cătarea unor copii talentaţi.

În anul 1983, Pendleton a rămas paralizată de la brâu în jos din cauza unui accident de maşină, petrecându-şi restul vieţii într-un scaun cu rotile.

După accident, Karen Pendleton s-a reapucat de studii, obţinând diplomele de licenţă şi master în psihologie.

A lucrat într-un adăpost pentru femei abuzate, sprijinind, totodată, o organizaţie dedicată celor care suferă de un handicap fizic (California Association of the Physically Handicapped).

Pendleton a rămas prietenă pentru tot restul vieţii cu cei din serialul „The Mickey Mouse Club". A apărut frecvent în compania lor la paradele din cadrul parcului Disneyland.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici