O adolescentă din Canada a câştigat 48 de milioane de dolari la loto din prima încercare

Când Juliette Lamour a câştigat un jackpot la loto din prima încercare, adolescenta sensibilă a apelat imediat la un consilier financiar, care este tatăl ei, scrie BBC.

924 afișări
Imaginea articolului O adolescentă din Canada a câştigat 48 de milioane de dolari la loto din prima încercare

FOTO Twitter

Tânăra în vârstă de 18 ani tocmai a obţinut 48 de milioane de dolari canadieni (35,8 milioane de dolari), devenind cea mai tânără persoană din Canada care a câştigat vreodată un premiu atât de mare.

Dar, în timp ce mulţi adolescenţi înzestraţi brusc cu o avere de neimaginat ar putea să o ia razna, Juliette intenţionează să rămână cu picioarele bine înfipte în pământ.

Studenta intenţionează să îşi termine studiile şi să devină medic.

"Plângeam - lacrimi de fericire - desigur", a declarat ea la Ontario Lottery and Gaming Corporation vineri, când a sărbătorit câştigul de luna trecută. "Încă nu-mi vine să cred că am câştigat premiul cel mare Gold Ball la primul meu bilet de loterie!".

Juliette, din Sault Ste. Marie, Ontario, a declarat că uitase complet de biletul de loterie până când a auzit vestea că cineva din oraşul ei natal a câştigat la extragerea din 7 ianuarie.

Când s-a dus să îşi verifice biletul prin intermediul unei aplicaţii mobile, a început să se audă un jingle şi pe ecran a început să clipească "Marele câştigător".

Şeful ei i-a spus că poate pleca mai devreme, dar mama ei a insistat să rămână şi să îşi termine tura.

Juliette a spus că va investi "cu grijă" cea mai mare parte a jackpot-ului cu ajutorul tatălui ei, care este manager de bani.

De fapt, tatăl ei i-a dat deja cel mai bun sfat financiar - a fost ideea lui să cumpere loto 6/49 quick pick.

Juliette plănuieşte să investească o parte din bani pentru a-şi îndeplini visul de a deveni medic, fără să îşi facă griji cu privire la burse sau împrumuturi.

Ea vrea să se întoarcă în nordul Ontario pentru a practica medicina şi a da înapoi comunităţii sale, a spus ea.

Dar Juliette plănuieşte să se distreze puţin cu câştigurile jackpotului.

"După ce terminăm şcoala, eu şi familia mea vom alege un continent şi vom începe să explorăm", a spus ea. "Vreau să experimentez diferite ţări, să le studiez istoria şi cultura, să le încerc mâncarea şi să le ascult limba."

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici