O animaţie despre Facebook şi Mark Zuckerberg, în pregătire la Hollywood

Un scurtmetraj de animaţie despre reţeaua de socializare Facebook şi despre creatorul acesteia, Mark Zuckerberg, va fi realizat în curând la Hollywood, informează allocine.fr.

80 afișări
Imaginea articolului O animaţie despre Facebook şi Mark Zuckerberg, în pregătire la Hollywood

Un scurtmetraj animat despre Facebook şi Mark Zuckerberg, în pregătire la Hollywood (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit site-ului allocine.fr, acest proiect, al cărui titlu este "Mark Zuckerberg and the Found and the Found", va avea la bază un volum de benzi desenate care va fi lansat în curând în Statele Unite.

În momentul lansării lungmetrajului "The Social Network", care tratează acelaşi subiect, Mark Zuckerberg a declarat că, oricât de reuşit ar fi acest film regizat de David Fincher, el este departe de a avea vreo tangenţă cu realitatea.

După această afirmaţie a lui Mark Zuckerberg, producătorii de la Hollywood au luat decizia de a realiza un scurtmetraj animat care să prezinte "adevărata" poveste a creatorului platformei Facebook, considerată un veritabil fenomen social al zilelor noastre.

Filmul "The Social Network" îl prezintă pe Zuckerberg ca pe un tânăr necizelat, care a fondat Facebook doar pentru a cunoaşte mai multe fete şi pentru a avea cât mai multe oportunităţi de ascensiune pe scara socială. Totuşi, Mark Zuckerberg a declarat că portretul său din film este total greşit, singurul lucru pe care regizorul l-a ales bine fiind vestimentaţia.

Filmul a avut premiera în România pe 29 octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici