O femeie a furat timp de 19 ani bunuri din magazine şi le-a vândut pe eBay. Ce sumă a fost nevoită să restituie în urma anchetei

  • O femeie din Texas a fost condamnată la 54 de luni de închisoare, după ce a furat bunuri în valoare de milioane de dolari şi le-a vândut pe eBay.
  • Kim Richardson a fost de acord să restituie 3,8 milioane de dolari.
  • În timpul procesului, instanţa a spus că ar fi „practic imposibil” să identifice toate victimele schemei lui Richardson.
1044 afișări
Imaginea articolului O femeie a furat timp de 19 ani bunuri din magazine şi le-a vândut pe eBay. Ce sumă a fost nevoită să restituie în urma anchetei
O femeie din Texas a fost condamnată la 54 de luni de închisoare, după ce a furat bunuri în valoare de milioane de dolari şi le-a vândut pe eBay.
 
Kim Richardson, în vârstă de 63 de ani, a fost de acord să restituie 3,8 milioane de dolari în urma unei anchete a Biroului Federal de Investigaţii şi Servicii Secrete, a anunţat joi avocatul american Ryan K. Patrick, potrivit CNN.
 
Rezidenta din Dallas a furat obiectele în timpul călătoriilor sale în SUA şi apoi le-a vândut pe eBay şi prin vânzări directe pe Internet, înainte de a trimite articolele prin poşta din SUA, Federal Express şi United Parcel Service.
 
"Richardson a furat articole din numeroase magazine de vânzare cu amănuntul. Ea a folosit instrumente de furt pentru a dezactiva dispozitivele de securitate şi a ieşit din magazin plasând marfa furată într-o geantă neagră pe care o purta mereu", se spune în comunicatul de presă al autorităţilor.
 
"Richardson a asistat la vânzarea articolelor furate pe internet, precum şi la ambalarea şi expedierea acestora."
 
Persoanele care au cumpărat bunurile furate au trimis aproximativ 3,8 milioane de dolari în patru conturi PayPal care aveau legatură cu Richardson.
 
În timpul procesului, instanţa a spus că ar fi „practic imposibil” să identifice toate victimele schemei lui Richardson, potrivit comunicatului.
 
Richardson a pledat vinovată în decembrie 2019.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici