O femeie a înghiţit o periuţă de dinţi. Cum s-a întâmplat accidentul şi de ce n-au crezut-o doctorii

Până şi activităţile normale, pe care le facem în fiecare zi şi pe care le considerăm nepericuloase, pot conduce la accidente grave. O femeie din Israel, de-abia întoarsă de la muncă, ”a reuşit” performanţa să înghită o periuţă de dinţi de 20 de centimetri.

593 afișări
Imaginea articolului O femeie a înghiţit o periuţă de dinţi. Cum s-a întâmplat accidentul şi de ce n-au crezut-o doctorii

O femeie a înghiţit o periuţă de dinţi. Cum s-a întâmplat accidentul şi de ce n-au crezut-o doctorii (Imagine: Hepta)

Bat-El Panker, de 20 de ani, va avea mai multă grijă de acum încolo când foloseşte periuţa de dinţi. Accidentul s-a petrecut în timp ce se apleca pe chiuvetă, cu periuţa de dinţi în gură. 

După ce  încercările ei de a-şi scoate periuţa de dinţi din interiorul corpului au eşuat, ea a plecat de urgenţă la spital, informează Female First

La radiografie însă, doctorii însă n-au observat obiectul străin din corpul femeii şi au trimis-o acasă

A doua zi, cu dureri din ce în ce mai mari, ea s-a dus la un alt spital, dar s-a confruntat cu aceeaşi problemă, la radiografie nu apărea periuţa de dinţi iar doctorii nu o credeau că a înghiţit una. 

La limita disperării, Bat-El Panker a cerut doctorilor de la un alt spital să-i facă analize complete şi aceştia au găsit în sfârşit periuţa de dinţi în stomacul ei. Periuţa a fost scoasă cu ajutorul unui echipament endoscopic.

Israelianca a povestit întâmplările prin care a trecut. ”Am fost foarte speriată. Am încercat să o dau afară forţat, dar n-am putut cu niciun chip”, a spus ea. 

Doctorul care a reuşit să-i scoată periuţa a explicat învăţămintele întâmplării. ”Lecţia pe care am tras-o este că, deşi avem o tehnologie destul de avansată şi suntem doctori cu experienţă, în final trebuie să ne ascultăm pacienţii cu atenţie”, a spus doctorul Uri Segel

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici