O femeie l-a luat cu maşina în ultima lui zi de serviciu, iar această întâlnire i-a schimbat viaţa

O femeie care mergea cu maşina, într-o zi în care ningea şi era frig, a văzut pe marginea drumului un bărbat care se deplasa pe jos.

47289 afișări
Imaginea articolului O femeie l-a luat cu maşina în ultima lui zi de serviciu, iar această întâlnire i-a schimbat viaţa

O femeie l-a luat cu maşina în ultima lui zi de serviciu, iar această întâlnire i-a schimbat viaţa

Deoarece îl mai văzuse pe bărbat prin zonă, Danielle Hickson a oprit şi s-a oferit să îl ia pe Randy Walker cu maşina. Bărbatul i-a mulţumit, iar pe drum i-a spus unde lucrează şi că aceea era ultima zi la locul respectiv de muncă. Walker fusese anunţat că va fi disponibilizat şi era disperat să găsească un nou job. Din fericire pentru el, Hickson s-a oferit să îl ajute.

Cei doi au făcut schimb de numere de telefon, iar peste câteva zile s-au întâlnit într-o cafenea Starbucks. Acolo, femeia l-a ajutat pe bărbat să îşi facă un CV şi să aplice la mai multe posturi disponibile. La scurt timp după aceea, Randy Walker şi-a găsit un nou job.

Prima întânire dintre cei doi a avut loc în decembrie, anul trecut. Zilele trecute, bărbatul a început să lucreze ca om de serviciu la Mauldin High School. Walker a declarat că nu va uita niciodată gestul femeii, care l-a însoţit în prima zi la noul loc de muncă. „Dumnezeu trimite oameni în viaţa ta. Nu am realizat, dar El a trimis-o pe Danielle”, a declarat bărbatul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici