O fotografie cu Kim Kardashian cu Kanye West a devenit cea mai apreciată imagine de pe Instagram - FOTO

O fotografie de la nunta starletei Kim Kardashian cu rapperul Kanye West, în care cei doi apar în timp ce se sărută, a devenit cea mai apreciată imagine postată pe platforma Instagram.

3489 afișări
Imaginea articolului O fotografie cu Kim Kardashian cu Kanye West a devenit cea mai apreciată imagine de pe Instagram - FOTO

O fotografie cu Kim Kardashian cu Kanye West a devenit cea mai apreciată imagine de pe Instagram - FOTO

Fotografia, care îi înfăţişează pe Kim Kardashian şi Kanye West sărutându-se, la ceremonia care a avut loc pe 24 mai, în Florenţa, Italia, a strâns peste 1,9 milioane de aprecieri ("likes"), de când a fost publicată pe platforma Instagram, pe 27 mai, informează hollywoodreporter.com.

Astfel, fotografia a depăşit "recordul" deţinut pe această platformă de o fotografie cu Justin Bieber şi Selena Gomez, care are peste 1,8 milioane de aprecieri.

Kim Kardashian, care a adăugat numele West la profilul său de pe platforma Instagram, a publicat, de asemenea, o fotografie în care tinerii căsătoriţi se ţin de mână în timp ce se plimbă pe o alee, care are peste 1,5 milioane de aprecieri.

Platforma de distribuire a fotografiilor, deţinută de Facebook, a devenit locul în care fanii cuplului au putut afla noutăţi de la nunta celor doi. Invitaţii la ceremonie au ales platformele Instagram şi Twitter pentru a împărtăşi momente din timpul nunţii. Riccardo Tisci, designerul casei de modă Givenchy, a publicat o fotografie cu rochia pe care a creat-o pentru Kardashian, iar tinerii căsătoriţi au ales platforma Instagram pentru a împărtăşi cu admiratorii lor primele poze oficiale de la nuntă.

Vedeta de televiziune Kim Kardashian şi rapperul Kanye West, care s-au logodit în octombrie 2013, s-au căsătorit pe 24 mai, la Florenţa, într-o fortăreaţă din secolul al XVI-lea, iar luna de miere au petrecut-o în Irlanda.

Kim Kardashian şi Kanye West au o relaţie din 2012, iar fetiţa lor, North, s-a născut la jumătatea lunii iunie 2013.

Kim Kardashian, protagonista reality show-ului "Keep Up with the Kardashians", de pe postul E!, este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare ridicându-se la peste 6 milioane de dolari în 2013.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său este "Yeezus", lansat în iunie 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici