O mănuşă purtată de Michael Jackson, decorată cu cristale Swarovski, scoasă la licitaţie în China

O mănuşă rară care i-a aparţinut lui Michael Jackson, decorată cu cristale Swarovski negre, va fi scoasă la licitaţie, în octombrie, în China, informează femalefirst.co.uk.

25 afișări
Imaginea articolului O mănuşă purtată de Michael Jackson, decorată cu cristale Swarovski, scoasă la licitaţie în China

O mănuşă purtată de Michael Jackson, decorată cu cristale Swarovski, scoasă la licitaţie în China

Această mănuşă rară a fost purtată de Michael Jackson în timpul turneului mondial de promovare a albumului "History: Past, Present and Future" lansat în 1995. Specialiştii se aşteaptă ca acest accesoriu să fie vândut cu peste 50.000 de dolari.

Mănuşa neagră purtată de Michael Jackson va face parte dintr-un lot mai mare de obiecte care au aparţinut cântăreţului american - costume de scenă, picturi şi texte scrisă de mână.

La această licitaţie vor participa numeroase obiecte care au aparţinut altor celebrităţi, precum Madonna, Elvis Presley, Marilyn Monroe, Bruce Lee şi prinţesa Diana.

Totodată, specialiştii se aşteaptă ca rochia din catifea roşie purtată de prinţesa Diana cu ocazia unui bal organizat în 1989 la ambasada Franţei din Londra să fie achiziţionată pentru o sumă cuprinsă între 80.000 şi 100.000 de dolari.

Din colecţie mai fac parte costume de recuzită folosite în timpul filmărilor pentru peliculele din seria "Batman", "Vânătorii de fantome" şi "Ultimul samurai".

Licitaţia va fi organizată de casa americană Julien's Auction pe 9 octombrie în cazinoul Ponte din insula Macau. Cele mai importante obiecte din această colecţie vor fi expuse mai întâi la Tokyo şi Santiago de Chile, înainte de licitaţia din Macau.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici