O pisică pierdută în Colorado şi-a găsit familia după cinci ani la New York

O pisică pierdută în Colorado în urmă cu cinci ani şi-a găsit familia la New York, la peste 2.500 de kilometri distanţă, alimentând speculaţiile despre cum a putut animalul să parcurgă această distanţă.

405 afișări
Imaginea articolului O pisică pierdută în Colorado şi-a găsit familia după cinci ani la New York

O pisică pierdută în Colorado şi-a găsit familia după cinci ani la New York (Imagine: CNN)

Willow, identificată prin microcip, a devenit instantaneu preferata presei din New York şi a avut onoarea de a merge pe mai multe platouri de televiziune.

Proprietarii ei, care locuiesc în Colorado, au fost invitaţi chiar vineri, cu pisica lor, să povestească regăsirea, în cadrul emisiunii "Today show" la NBC.

"Este puţin ireal. Este chiar ea", a spus mama familiei, Jamie Squire, în timp ce soţul ei a spus că pisica i-a recunoscut.

Cineva a afirmat ca a găsit-o cu câteva zile înainte pe o stradă din Manhattan şi a încredinţat-o unui centru pentru animale.

"Nu vom şti niciodată adevărul", a declarat mama familiei care, pentru fiica ei de trei ani, preferă să creadă într-o aventură formidabilă.

Primarul New Yorkului, Michael Bloomberg, are propria interpretare, afirmând că aceasta este dovada faptului că toată lumea vrea să vină să trăiască în New York.

Site-ul Gothamist a rezolvat totuşi misterul, dincolo de interpretările romantice că o pisică a traversat singură o mare parte a Statelor Unite. Un new-yorkez plecat să skieze în Colorado a adoptat-o, crezând că este o pisică pierdută, şi a adus-o la New York. Şi cum nu putea să se ocupe de ea a aboandonat-o în centru, a scris un vizitator al site-ului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici