O statuie în formă de porc ce-l reprezintă pe Ed Sheeran ,cumpărată chiar de cântăreţ, la licitaţie - FOTO

O statuie în formă de porc, ce-l reprezintă pe cântăreţul britanic Ed Sheeran, a fost cumpărată chiar de cântăreţ, într-o licitaţie cu scopuri caritabile, pentru suma de 6,200 de lire sterline, informează BBC.

427 afișări
Imaginea articolului O statuie în formă de porc ce-l reprezintă pe Ed Sheeran ,cumpărată chiar de cântăreţ, la licitaţie - FOTO

O statuie în formă de porc ce-l reprezintă pe Ed Sheeran ,cumpărată chiar de cântăreţ, la licitaţie - FOTO

Statuia este un tribut adus artistului britanic şi a primit numele de "Ed Sheer-ham". În traducere, "Ed Sheer-Şuncă". Statuia fost vândută într-o licitaţie săptâmâna trecută, iar fondurile strânse în urma vânzării vor fi donate în scopuri caritabile. Totuşi, numele cumpărătorului a rămas necunoscut vreme de o săptămână.

Unii au suspectat chiar la licitaţia de săptămâna trecută că Ed Sheeran, care spusese anterior că "designul statuii este minunat", a fost cel care a cumpărat statuia la licitaţie.

Personalul de la Saint Elizabeth Hospice, din Ipswich, unitate medicală ce a beneficiat de fondurile de pe urma acestui eveniment de caritate, au confirmat că îi mulţumesc lui Ed Sheeran pentru banii primiţi.

Rachel Backshall, purtător de cuvânt al spitalului, a mărturisit presei: "Toată lumea şi-a pus întrebarea dacă însuşi Sheeran a cumpărat statuia, încă de la licitaţia de săptămâna trecută."


"A cumpărat chiar Ed porcul?", a spus Backshall, cu umor.

"Ne întrebam dacă ar vrea să-l cumpere, dar el a spus că vrea doar să ofere un simplu autograf câştigătorului licitaţiei, pe statuia în formă de porc. Ed Sheeran i-a indus pe toţi în eroare.", mai spune Backshall.

"Ed a spus că este foarte încântat de câştigarea porcului, dar şi mulţumit că a ajutat spitalul Saint Elizabeth. Ed a adăugat şi că porcul va avea un loc de cinste", a mai declarat Backshall.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici