O tânără a fost scoasă de la saună de un manager pentru că avea un costum de baie „prea sexy”. Femeia, şocată, a plecat: Nu mai merg acolo!

  • Unei tinere de 23 de ani i s-a cerut să părăsească o saună deoarece costumul ei de baie a fost considerat prea sexy de către alte cliente
  • Femeia se afla în centru împreună cu logodnicul ei şi cu fratele acestuia.
  • Compania care deţine centrul a refuzat să comenteze incidentul.
22501 afișări
Imaginea articolului O tânără a fost scoasă de la saună de un manager pentru că avea un costum de baie „prea sexy”. Femeia, şocată, a plecat: Nu mai merg acolo!

O tânără a mers la saună, iar la scurt timp după aceea, un manager a luat-o de o parte şi i-a spus ceva. Femeia, şocată, a plecat: Nu mai merg acolo!

Nicole Bernardocchi a declarat că a suferit un şoc când un manager de la Hillingdon Sports and Leisure Complex, din Uxbridge, i-a spus că trebuie să se acopere, transmite The Sun.. „Mi-a spus că unele dintre mamele de acolo s-au plâns că am un costum de baie nepotrivit şi că trebuie să mă acopăr cu un prosop”, a declarat Bernardocchi. În acel moment, în piscină se desfăşurau lecţii de înot pentru copii. „A fost jenant să fiu scoasă de un manager din saună când acolo se aflau şi alţi oameni” a adăugat ea.  

Tânăra susţine că a mai purtat acelaşi costum de baie în acel centru şi că nu a avut probleme.

Bernardocchi se afla în centru împreună cu logodnicul ei şi cu fratele acestuia.

Tânăra spune că nu va mai merge niciodată la Hillingdon Sports and Leisure Complex.

Compania care deţine centrul a refuzat să comenteze incidentul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici