O tânără distruge, într-o singură imagine, unul dintre cele mai mari mituri de pe internet | FOTO

Oamenii au grijă să publice pe reţelele de socializare, aşa cum este şi de aşteptat, cele mai bune imagini în care apar.

11336 afișări
Imaginea articolului O tânără distruge, într-o singură imagine, unul dintre cele mai mari mituri de pe internet | FOTO

O tânără distruge, într-o singură imagine, unul dintre cele mai mari mituri de pe internet

Totuşi, această situaţie dă naştere la multe aşteptări nerealiste de la cei care doresc să aibă corpul perfect sau să slăbească. O tânără pasionată de fitness cu cont pe Instagram a demontat mitul persoanelor „perfecte”. Chiar şi cei care petrec mult timp la sală sau fac mult sport au defecte, pe care încearcă să le ascundă folosindu-se de postură şi de programele de editare foto.

Lauren Tickner a publicat un colaj compus din trei imagini, în care arată faptul că, în ciuda faptului că face mult sport, are „burtică”. Aceasta poate fi ascunsă uşor în imagini, prin schimbarea posturii.

Imaginea s-a viralizat pe Instagram şi are peste 33.000 de Like-uri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici