Momentul anului în tenis: Wozniacki, scoasă din minţi la meciul cu Niculescu/ Daneza s-a certat cu arbitrul şi a făcut un gest controversat. Tot scandalul s-a petrecut sub ochii lui Halep| VIDEO

Monica Niculescu a avut o revenire fabuloasă în primul set al meciului cu Caroline Wozniacki şi, mai mult decât atât, a reuşit s-o scoată din sărite pe daneza lider mondial. La 4-4, după o serie de trei game-uri a româncei, "Caro" a oprit meciul pentru a se certa cu arbitrul de scaun, invocând sunetele scoase de Niculescu în momentul în care loveşte mingea, apoi a făcut un gest pe care mulţi fani l-au considerat nelalocul lui.

15447 afișări
Imaginea articolului Momentul anului în tenis: Wozniacki, scoasă din minţi la meciul cu Niculescu/ Daneza s-a certat cu arbitrul şi a făcut un gest controversat. Tot scandalul s-a petrecut sub ochii lui Halep| VIDEO

Momentul anului în tenis: Wozniacki, scoasă din minţi la meciul cu Niculescu/ Daneza s-a certat cu arbitrul şi a făcut un gest controversat. Tot scandal s-a petrecut sub ochii lui Halep| VIDEO

Miza foarte mare a meciului care o poate lăsa pe Wozniacki fără statutul de lider mondial şi-a spus cuvântul într-un moment foarte important al primului set. Concentrată, daneza a reuşit să se desprindă rapid la 4-1, a avut minge de dublu break, dar Monica şi-a regăsit ritmul rapid, a pus trei game-uri pe tabelă, iar game-ul al nouălea a venit, după primul punct, cu un moment tensionat.

Deranjată de faptul că Monica strigă prea tare în momentul în care loveşte mingea, "Caro" a oprit jocul după primul punct al game-ului, pierdut, apoi a dat startul unui dialog altfel cu arbitrul de scaun Emmanuel Joseph. 

 

 

Monica Niculescu: Caroline Wozniacki m-a scos din ritm cu cearta aceea; a tras foarte mult de timp

Monica Niculescu a fost deranjată atât de atitudinea danezei Caroline Wozniacki din timpul meciului, cât şi de declaraţiile date de adversara sa la final. Românca a acuzat, la rândul ei, lipsa de fair-play a liderului mondial, în partida din optimile de finală ale turneului de la Doha.

La 4-4, în primul set, după o serie de trei game-uri câştigate de Niculescu, Wozniacki a oprit meciul pentru a se certa cu arbitrul de scaun, nemulţumită de strigătele româncei din momentul în care lovea mingea, dar oficialul partidei nu i-a dat dreptate.

Întrebată, la final, despre stilul de joc al Monicăi şi despre scandalul din finalul primului set, Wozniacki a avut un discurs prin care a atacat-o, din nou, pe româncă: "În mod normal, jocul pe care-l are e interesant. Începi să te enervezi şi să faci greşeli. Nu e amuzant şi nu despre asta e vorba în tenis, dar jocul ei e spectaculos. A fost greu, a încercat să mă irite, iar eu am făcut nişte greşeli prosteşti. Ea foloseşte metode care nu sunt fair-play şi încearcă să intre în capul tău".

"Foarte urât din partea ei! Eu nu am auzit ca un număr 1 mondial să declare aşa ceva, mi s-a părut foarte urât. Eu aşa joc, chiar sunt foarte dezamăgită de ce a zis şi mi se pare că dă prea multă importanţă. Nu am vrut să intru în capul ei, eu aşa joc şi mă comport, aşa fac la fiecare meci şi nu am auzit pe nimeni să spună ceva. Mi se pare lipsă de fair-play ce a făcut ea, că s-a certat cu arbitrul şi m-a scos puţin din ritm, din păcate. Jucam foarte bine acolo, revenisem şi faptul că s-a certat cu arbitrul şi a tras de timp mi s-a părut lipsit de fair-play. M-a scos din ritm cu cearta aceea. Arbitrul a spus că nu vede ceva în neregulă, dar ea a tras foarte mult de timp", a spus Niculescu, pentru Digi Sport.

Jucătoarea Monica Niculescu, numărul 92 mondial, a fost învinsă, joi, cu scorul de 7-5, 6-1, de daneza Caroline Wozniacki, liderul mondial, în optimile de finală ale turneului de la Doha (Qatar), competiţie de categorie Premier 5, dotată cu premii în valoare de 2,6 milioane de dolari.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici