Oficial: Madonna concertează la Bucureşti (Galerie Foto şi Video)

Madonna va concerta la Bucureşti, pe 26 august, în Parcul Izvor, biletele urmând să fie puse în vânzare începând de marţi, 3 martie, având preţuri cuprinse între 120 şi 800 de lei, informează organizatorii.

393 afișări
Imaginea articolului Oficial: Madonna concertează la Bucureşti (Galerie Foto şi Video)

Madonna concertează la Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Madonna va concerta în România în cadrul turneului mondial "Sticky & Sweet Tour", într-un spectacol sponsorizat de Vodafone România, promovat de Live Nation şi organizat de Emagic.

Clienţii Vodafone România pot achiziţiona bilete în avans, pe www.myticket.ro, între 23 februarie şi 2 martie. Toţi clienţii Vodafone România pot achiziţiona online până la 4 bilete, trimiţând un SMS, cu tarif normal, la numărul 4545.

Clientul va primi un cod unic ce va fi folosit, împreună cu numărul de telefon mobil, pentru înregistrarea pe site-ul www.myticket.ro, în pagina dedicată concertului Madonna.

Biletele, cu preţuri începând de la 120 de lei, se vor pune în vânzare pentru publicul larg din 3 martie, fiind disponibile online şi prin magazinele Diverta. Biletele sunt disponibile la diferite categorii de preţ: 120 de lei, 160 de lei, 600 de lei şi 800 de lei (bilete VIP).

Invitatul special al concertului susţinut de Madonna este DJ Paul Oakenfold, artistul care deschide toate show-urile din cadrul "Sticky & Sweet Tour".

GALERIE FOTO

În primă fază, Madonna şi-a încheiat turneul mondial "Sticky and Sweet", care a debutat la Cardiff, în Marea Britanie, în august 2008, cu un segment sud-american, ultimul concert având loc pe 21 decembrie, la Sao Paulo.

Până în prezent, "Sticky and Sweet" este turneul cu cele mai mari încasări al unui artist solo, atingând suma de 281,6 milioane de dolari, potrivit publicaţiei de specialitate Pollstar.

Show-urile din cadrul "Sticky and Sweet" înseamnă, în cifre, printre altele, două scene, bijuterii în valoare de un milion de lire sterline, 3.500 de elemente de garderobă, 69 de chitare şi 650 de ore de repetiţii pentru Madonna şi trupa sa.

Cele patru secţiuni ale concertului de două ore sunt "The Pimp", un omagiu adus anilor '20 şi stilului "gangsta' pimp" din muzica modernă, "Old School", în care Madonna revine la stilul din anii '80, care a consacrat-o, şi la începuturile muzicii rap, secţiunea dedicată muzicii şi dansului din folclorul balcanic, cu influenţe din muzica ţigănească, şi secţiunea Rave.

Show-ul nu va fi lipsit de strălucirea tipică spectacolelor semnate Madonna, costumaţiile de scenă fiind realizate de 36 de designeri.

Turneul mondial "Sticky & Sweet Tour" include atât piese de pe cel mai nou album al vedetei, "Hard Candy", dar şi hituri mai vechi, precum "Vogue", "Hung Up" şi "Ray Of Light".

Citeşte şi:

Madonna vine în România

Madonna, noua imagine a colecţiei primăvară/vară 2009 Louis Vuitton

Turneul Madonnei a avut încasări de peste 90 de milioane de dolari

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici