Opulenţă, la un alt nivel. Cum arată masca de protecţie în valoare de 1,5 milioane de dolari

  • Un bijutier israelian a creat o mască de protecţie care costă 1,5 milioane de dolari
  • Aceasta este cea mai scumpă mască de protecţie din lume
  • Masca este din aur alb şi conţine 3.600 de diamante
1380 afișări
Imaginea articolului Opulenţă, la un alt nivel. Cum arată masca de protecţie în valoare de 1,5 milioane de dolari

Sursă foto: Associated Press

Uită de designul clasic al măştii de protecţie, de care probabil deja te-ai plictisit. Ce zici de un accesoriu preţios în locul aceluia tern, lipsit de personalitate? Este vorba despre o mască de protecţie din aur alb, creată de un bijutier israelian, în valoare de 1,5 milioane de dolari.

Dacă îţi place opulenţa, sigur ţi-ai dori să o ai, mai ales când vei afla că are 3.600 de diamante albe şi negre. Te vei gândi că aurul alb de 18 karate nu te fereşte de infecţia cu Covid-19, dar trebuie să ştii că este dotată cu filtre de înaltă protecţie, N99. Asta a fost cererea cumpărătorului, după cum a mărturisit designerul Isaac Levy. Nu pare un accesoriu practic şi uşor de purtat, cântăreşte 270 de grame, ceea ce înseamnă de aproape 100 de ori mai mult decât o mască de protecţie comună, scrie AP.

Levy, proprietarul companiei de bijuterii Yvel, a dezvăluit alte două solicitări ale cumpărătorului: masca să fie finalizată până la sfârşitul anului şi să fie cea mai scumpă din lume. Ultima condiţie „a fost cel mai uşor de îndeplinit“, a spus el.

Numele cumpărătorului nu a fost dezvăluit, dar este vorba despre un om de afaceri chinez, care trăieşte în Statele Unite. „Poate că banii nu cumpără totul, dar dacă pot cumpăra o mască Covid-19 foarte scumpă şi omul vrea să o poarte şi să atragă atenţia, ar trebui să fie mulţumit de aceasta“, a spus Levy.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici