Oraşul Berlin este viral pe Instagram datorită fotografului Schulz - FOTO

Michael Schulz este un fotograf talentat, instagrammer şi creativ digital, cunoscut sub numele de @Berlinstagram. Artistul omagiază oraşul Berlin. Străzile cu clădiri rezidenţiale monumentale şi copaci aliniaţi, biciclete pe care se anină bruma şi razele soarelui în părul germanilor.

485 afișări
Imaginea articolului Oraşul Berlin este viral pe Instagram datorită fotografului Schulz - FOTO

Oraşul Berlin este viral pe Instagram datorită fotografului Schulz

Artistul preferă fotografia de stradă. Îi place să surprindă torsiunile sau unghiurile drepte ale arhitecturii. Acum oferă un omagiu oraşului Berlin. Michael are unul dintre cele mai populare conturi de Instagram din Germania. Peste 465.000 de utilizatori îl urmăresc.

Fotografia sa minimalistă plasează omul în oraşul ce-l apară şi-l adăposteşte. Berlinul cu clădirile lui funcţionale, cu soarele care răsare şi scaldă bulevardele, liniile de transport, câinii de pripas, barurile, case de cărămidă roşie şi lampioanele magazinelor în nopţi ploioase. Fotografiile lui Schulz nu înfăţişează Berlinul avangardei, al clădirilor ultra-moderne, ci frânturi din viaţa oamenilor. Fotografia lui este o fulguraţie.

 

 

 

#Berlin

A photo posted by Michael Schulz, Berlin (@berlinstagram) on

 

It's always raining in Hamburg. Or snowing! 😳 #Elphimeetshamburgahoi

A photo posted by Michael Schulz, Berlin (@berlinstagram) on

 

#Berlin

A photo posted by Michael Schulz, Berlin (@berlinstagram) on

 

Iată seria de fotografii

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici