Organizatorii galei de decernare a premiilor OSCAR şi-au prezentat noul logo - FOTO

Academia de film americană (Academy of Motion Picture Arts and Sciences), care organizează în fiecare an gala de decernare a premiilor Oscar, şi-a prezentat marţi noul ei logo, creat pentru a pune accentul pe celelalte activităţi ale instituţiei.

184 afișări
Imaginea articolului Organizatorii galei de decernare a premiilor OSCAR şi-au prezentat noul logo - FOTO

Organizatorii galei de decernare a premiilor OSCAR şi-au prezentat noul logo - FOTO (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Prestigioasa instituţie americană vrea să îşi facă mai cunoscute în lume celelalte activităţi ale sale - acţiuni cotidiene de difuzare, punerea în valoare şi sprijinirea cinematografiei şi a artiştilor ei -, pentru a nu mai fi asimilată doar cu gala de înmânare a preţioaselor statuete.

Academia de film americană şi-a înlocuit vechiul logo, care prezenta o statuetă înconjurată de un cerc de lumină, printr-o siluetă a statuetei Oscar, strălucind într-un con de lumină, iar ansamblul are forma literei "A", exact ca majuscula din "Academie".

"Acest design oferă academiei o prezenţă în propriul ei logo pentru prima dată şi subliniază eforturile noastre de sprijinire a artelor şi ştiinţelor creaţiei pe durata întregului an", a explicat Christina Kounelias, director de marketing al Academiei de film americane.

Pe lângă organizarea galei Oscarurilor, academia organizează pe parcursul întregului an proiecţii şi expoziţii, acordă burse, organizează o prestigioasă competiţie de scenarii şi susţine o activitate intensă de arhivare şi de restaurare.

Academia de film americană va inaugura în 2017 un Muzeu al cinematografiei, la Los Angeles, alături de prestigiosul muzeu LACMA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici