Orlando Bloom se simte intimidat de Los Angeles

Actorul britanic Orlando Bloom consideră că Los Angeles este un oraş "mare şi intimidant", declarând că s-a simţit copleşit când a văzut, din avion, dimensiunile metropolei.

182 afișări
Imaginea articolului Orlando Bloom se simte intimidat de Los Angeles

Orlando Bloom se simte intimidat de oraşul Los Angeles (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul, care - alături de soţia sa, Miranda Kerr, şi fiul lor în vârstă de şase luni, Flynn - îşi împarte timpul între Londra şi Los Angeles, a declarat că s-a simţit copleşit când, dintr-un avion, a văzut peisajul impresionant al oraşului american, informează femalefirst.co.uk.

"Prima mea amintire impresionantă despre Los Angeles este de când zburam spre Noua Zeelandă, pentru a juca în "Stăpânul inelelor", şi m-am uitat pe fereastra avionului şi m-am gândit la cât de mare şi intimidant este oraşul", a declarat actorul

"Este puţin înspăimântător, (oraşul, n.r.) este atât de mare şi copleşitor", a mai precizat el.

În pofida faptului că Los Angeles este oraşul în care munceşte, Bloom a declarat că îi place să se plimbe cu bicicleta pe dealurile acestuia.

"Îmi place să îmi petrec timpul în natură, aşa că trebuie să spun că ceea ce îmi place cel mai mult la Los Angeles sunt dealurile şi canioanele, care sunt minunate pentru a face mountain biking", a mai spus el.

Pe de altă parte, actorul a declarat că adoră să-şi petreacă timpul cu familia sa şi cu prietenii. Întrebat de presă cum ar descrie o zi perfectă, Bloom a spus: "Ar fi o zi cu familia, cu mâncare bună, cu prieteni apropiaţi, un pahar de vin bun şi relaxare vizionând un film acasă".

Orlando Bloom este cunoscut pentru rolul Will Turner din franciza de succes "Piraţii din Caraibe". El a apărut, de asemenea, în filmele "Elicopter la pământ/ Black Hawk Down" (2001), "Troia" (2004) şi "Regatul Cerului/ Kingdom of Heaven" (2004).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici