OSCAR 2013: "Nu îmi pasă dacă Papa e negru sau alb". Lucruri inedite pe care le-au spus vedetele în culise - FOTO

Cea de-a 85-a ediţie a premiilor Oscar, desfăşurată în noaptea de duminică în Los Angeles şi încheiată cu decernarea premiului pentru cel mai bun film producţiei "Argo" a lui Ben Affleck, a fost prilej pentru momente memorabile, de la glumele gazdei Seth MacFarlane, considerate de mulţi nepotrivite, până la declaraţiile inedite făcute de vedetele serii în culise.

1441 afișări
Imaginea articolului OSCAR 2013: "Nu îmi pasă dacă Papa e negru sau alb". Lucruri inedite pe care le-au spus vedetele în culise - FOTO

Ben Affleck, George Clooney (Imagine: Hepta)

După ceremonia de decernare a premiilor Oscar, personalităţile din cinematografie prezente la ceremonie au fost aşteptaţi în culise şi asaltaţi cu întrebări de reporteri. Huffington Post a întocmit o listă cu cele mai bune răspunsuri primite de aceştia de la câştigători, printre care

  • Tarantino, despre planeta Pământ: "Felul în care văd eu situaţia e că nu sunt un regizor american. Sunt un american. Şi sunt un regizor. Fac filme pentru planeta Pământ."

  • Jennifer Lawrence, câştigătoarea premiului Oscar pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal, povestind cum s-a pregătit pentru ceremonie: "Procesul de astăzi a fost foarte stresant. M-am simţit ca Steve Martin în "Father of the Bride" în timp ce urmăream cum propria casă era răvăşită."

  • Aceeaşi Jennifer, despre momentul în care s-a împiedicat pe scări înainte să-şi primească trofeul: "A fost căzătura intenţionată? Desigur. Cum adică ce s-a întâmplat? Uitaţi-vă la rochia mea. Am încercat să urc scările în rochia asta. Şi cred că am călcat pe material... şi ceruiseră treptele."

  • George Clooney şi Ben Affleck, distins cu premiul pentru cel mai bun film al anului, pentru "Argo", despre momentul în care au simţit că lucrurile se întorceau în favoarea lor (George Clooney a făcut parte din echipa de producţie a peliculei, iar Michelle Obama a fost cea care a anunţat marele premiu): Clooney: "Michelle Obama."/ Affleck: "Când ne-au dat trofeele am fost încrezător că vom câştiga."

  • Anne Hathaway, câştigătoarea premiului pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar, despre ştiinţă: "Miracolul universului este că, după câte ştim noi, exstă 51% materie şi 49% antimaterie. Lucrurile se înclină spre partea pozitivă. Îmi trăiesc viaţa cu dragoste şi compasiune şi sperând ce e mai bine pentru toată lumea, indiferent de ce cred ceilalţi despre mine. Când trăieşti aşa, e minunat cât de frumoasă poate fi orice zi."

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici